Dagens datum:

•••••

Blixtin är en av länets bästa innovatörer

Publicerad: 16/10, 2018 av Ulrika Malmqvist

Idag klockan 10 på Slottet tillkännagavs årets SKAPA-priset, vinnare i Gävleborgs län. I kategorin SKAPA-priset tog Kontrollbolaget från Gävle hem förstapriset och årets Unga Innovatör blev vårt inkubatorbolag BlixtIn.

Juryns motivering om BlixtIn: ”Innovatören har utifrån en första idé lyssnat in kundernas behov och anpassat sin digitala tjänst för att möta marknaden på ett nytt och effektivt sätt. Tjänsten utmanar stora etablerade aktörer genom att bättre möta kundernas behov och har omkullkastat tidigare affärsmodeller.”

BlixtIn blir genom sina vinst tillsammans med Kontrollbolaget Gävleborgs läns representanter i den nationella finalen av SKAPA-priset som arrangeras den 8 november i Stockholm. Där tävlar de om SKAPA-priset på 550 000 kr och SKAPA-priset för unga innovatörer på 250 000 kr.

Stort grattis säger vi till Jonas Lööw och BlixtIn! Mer info på vår webb.

Har du precis som Jonas en innovativ idé du vill ha hjälp med att affärsutveckla? Hör av dig! https://movexum.se/intresseanmalan/

 

Artikeln är publicerad i flera mediakanaler via Sveriges smartaste affärsnätverk https://effectplus.se
i samarbete med presstjänsten https://svenskpress.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK