Dagens datum:

•••••

Dags för Höstnumret av Företagsbladet.

Dags för Höstnumret av Företagsbladet.

Dags för Höstnumret av Företagsbladet

Publicerad: 11/8 av Joe Formgren

​Hoppas du haft en riktigt fin semester och låt oss njuta av den sommar som faktiskt är kvar. Men vi har i alla fall börjat arbeta för fullt med septembernummer av Företagsbladet som utkommer den 13 september. Vad vad vill ni nå ut med för budskap till regionens alla företag och företagare inför hösten?

Kontakta mig eller just din Gestrike Media-kontakt så snart som ni kan om er medverka! Har ni någon Nyhet eller Erbjudande som ni verkligen vill nå ut med? Vi har vässat verktygslådan ett snäpp till för att kunna garantera kampanjer som verkligen når igenom bruset och genererar både fler och bättre affärer med många nya kunder och kontakter. Där ingår förutom print även pressreleaser, nyhetsuppdateringar och kampanjer i sociala medier m.m.

Vi har tagit fram ett enkelt och smart system för att kunna erbjuda både större och mindre enskilda kampanjer med maximal effekt - utifrån den budget som passar er. Lokala, regionala eller nationella kampanjer - där även Företagsbladet naturligtvis kan ingå!

Tips inför septembernumret: Native advertising (redaktionell annons) 50 % på ord. prislista. Har ni någon artikel eller nyhet som ni vill nå alla företag och företagare i Gästrikland med?

I ett samarbete med oss så når ni era målgrupper med både precision och maximal kostnadseffektivitet. Hör av er så berättar jag mer om hur ni kan nå era målgrupper både enkelt och kostnadseffektivt.

Bästa hälsningar & på glatt återhörande

Joe Formgren med kollegor
070-679 79 00

PS. Se annonspriser och samarbetsrabatter på länken här >>
PS2. Kontakta mig om ni också vill vara med i kommande nyhetsbrev!

Företagsbladet utges av Gestrike Media AB
Ansvarig utgivare: Joe Formgren, 070-679 79 00
Muréngatan 14 • 802 50 Gävle • Tel. 026-126 126
www.foretagsbladet.se • info@foretagsbladet.se
www.facebook.com/foretagsbladet

Dags för Höstnumret av Företagsbladet.

Dags för Höstnumret av Företagsbladet.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK