Dagens datum:

•••••

Henrik Sundström med kollegorna Hanna Jämtsäter iförd grön juldress och Maria Doverud med luva.

Henrik Sundström med kollegorna Hanna Jämtsäter iförd grön juldress och Maria Doverud med luva.

Dags för julbord med succéshowen Celebration på Hits For You

Publicerad: 23/10, 2019 av Joe Formgren

Den nya dinnershowen Celebration på showrestaurangen Hits For You i centrala Gävle har blivit mycket uppskattad och har precis som föregående shower blivit en stor publik framgång med gäster från både när och fjärran. Vi kontaktar centralfiguren, producenten och artisten Henrik "Henke" Sundström för att höra efter hur läget är inför julborden.

Hur är står det till?
– Tack det är bara bra. Det är så mycket roliga och spännande saker som händer just nu så jag njuter till fullo!

Hur har hösten och mottagandet av den nya showen varit?
– Det har varit helt fantastiskt bra och faktiskt över förväntan. Det känns som vi verkligen prickat rätt med denna show. Dessutom så går både diskot och karaoken bättre än någonsin så det känns verkligen väldigt bra.

Vad skiljer den här showen från de tidigare?
– Den här showen har en ännu större bredd än tidigare. Gästerna bjuds på allt från jazz, ballader, dansband, rock, pop och massor av komik så känns som den passar en ännu bredare publik än tidigare. Det är ju riktigt roligt när unga kompisgäng i tjugoårsåldern kan umgås och uppleva showen tillsammans med 40-talister. Där vill jag påstå att vi är rätt unika i vår del av landet.

Hur kör ni showen med julbord i år?
– Det är julbord och show tisdag till lördag och desutom dubbla shower på lördagar. De tidiga sittningarna på julbordet passar ju både företag och familjer med barn. Vi kör igång Julbordet torsdag en 21 november och kör fram till lördag den 21 december. Totalt har vi i dagsläget 26 stycken bokningsbara julbord och vi hoppas så klart kunna fylla alla dessa med fantastiskt nöjeslystna och festglada människor!

Vad skiljer en kväll på Hits For You från ett traditionellt julbord?
– En kväll på Hits For You är unik i det slaget att du kan äta god mat från vår julbordsbuffé samtidigt som man rycks med i en fantastisk show och däremellan så finns det tid till att umgås. Fredagar och lördagar så kör vi ju dessutom diskotek och karaoke efter showen. Så helheten i detta blir att man både får umgås, äta god mat, uppleva en förstklassig show som sedan kan avslutas med dans på diskot och karaoke inpå småtimmarna. Vad mer kan man begära? Vi satsar allt på att skapa ett nöjespalats utöver det vanliga!

Händer det något mer än dinnershow och julbord?
– Ja, succén med Gasta Stand Up Comedy kommer att fortsätta. När julborden börjar kommer de att köra Stand-up på måndagar. Fram till dess så kör de som vanligt comedykvällar varje onsdag fram till den 20 november. Sedan är det som sagt både diskotek och karaoke varje helg. Vi har lite andra spännande saker vi håller på att planera, men mer än så kan jag faktiskt inte berätta om det…

Hur har ni öppet under julhelgerna och nyår?
– Vi kommer att ha öppet juldagen och annandagen för disko och karaoke och eventuellt en artist så det får man hålla utkik efter! Sedan kör vi showen traditionsenligt även på Nyårsafton vilket har blivit mycket uppskattat. Efter det så håller vi stängt under ett par veckor för att hämta krafter innan vi öppnar upp med show och disko igen den 18:e januari. Så ett riktigt hett tips är att redan nu boka vårens shower samt även köpa Årets Julklapp - som naturligtvis är presentkort på Hits For You!

Mer information och bokning av showen här https://hitsforyou.se/show

Bildtexter:
Henrik Sundström med kollegorna Hanna Jämtsäter iförd grön juldress och Maria Doverud med luva.
Henrik med karaokevärden Ismail Moza.

Henrik med karaokevärden Ismail Moza

Henrik med karaokevärden Ismail Moza

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK