Dagens datum:

•••••

Jonas

Jonas

Domaren Jonas Eriksson, en av talarna på MIX-dagen!

Publicerad: 22/1, 2019 av Marie Stolt

Snart är det dags igen för fjärde upplagan av MIX-dagen. Den 21 februari bjuder MIX Marknadsföreningen i Gävleborg in till en fartfylld eftermiddag med föreläsningar, mingel, minimässa och utdelning av priset "Årets marknadsförare 2018".

FRAMGÅNG, MOTGÅNG OCH LEDARSKAP

Torsdagen den 21 februari 2019 anordnas MIX-dagen för fjärde året i rad. En eftermiddag och kväll som bjuder på såväl spännande föreläsningar som mingel och nätverkande.

MIX-dagen är ett event för dig som arbetar med, eller är intresserad av, marknadsföring, kommunikation, PR, försäljning och ledarskap och som vill få inspiration, energi och kunskap. En mötesplats för företag, organisationer och andra intressenter inom branschen.Vi är så stolta att kunna presentera följande tre föreläsare som kommer till Gävle och delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper: 

Agneta Olsson - Agneta var med om att sätta fredagsmys på kartan i alla svenska hem. En fantastisk resa när Santa Maria gick från 400 mkr till 4,2 miljarder och som en gång för alla förändrade svenskars konsumtionsvanor. Agneta har också arbetat som Extern VD och skrivit bestsellern “Extern VD – så lyckas du!” då hon arbetat som Extern VD mellan 2008 och 2009. Där blev det magplask och misslyckandet var ett faktum. Hon berättar om hur hon reste sig upp igen, tog revansch och vad de nya insikterna gav hennes ledarskap och som människa. Insikter hon vill dela med sig till alla andra.

Jonas Eriksson - Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare som kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör. Han har i flera branscher startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. Jonas föreläser om entreprenörskap, ledarskap i näringslivet och ledarskap i pressade situationer.  Genom sina speciella egenskaper, unika minne och speciella erfarenhet har Jonas ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de bästa fotbollsspelarna i världen – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

Ari Riabacke - fil. doktor i risk- och beslutsanalys, civilekonom och en av Skandinaviens mest anlita föreläsare. Ari talar om att leda oss själva och andra i tider av förändring, om hur vi ska få grupper och team att prestera bättre, om att fatta kloka beslut och om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet!

Föreläsningarna varvas med nätverkande och minimässa. Under MIX-dagen kommer även priset Årets marknadsförare 2018 att delas ut. För den som vill fortsätter sedan kvällen med mingel ett par timmar till.

Datum: 21 februari 2019. 

Tid: 12.30 - ca 19.00
12:30 - Dörrarna öppnas. Kaffe och te serveras.
13:00 - MIX-dagen inleds. Föreläsningar, nätverkande, minimässa.
16:55 - MIX-dagen avslutas.
17:00 - Mingelstart. Bubbel för den som önskar.

Plats: Winn Citykonferens, Norra Slottsgatan 6, Gävle

Kostnad: 495 kronor för medlemmar i MIX och även effect plus, 895 för icke medlemmar

Anmälan: http://simplesignup.se/event/143141-mix-dagen-21-februari-2019

Agneta

Agneta

Ari

Ari

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK