Dagens datum:

•••••

Efter ett år av Covid, krisplaner och soffjobb - vad händer nu?

Efter ett år av Covid, krisplaner och soffjobb - vad händer nu?

Efter ett år av Covid, krisplaner och soffjobb - vad händer nu?

Publicerad: 10/2, 2021 av Det händer i Gävle

Efter ett minst sagt händelserikt år vänder vi blickarna framåt och spanar tillsammans kring våra gemensamma utmaningar och hur det har format och förändrat oss själva, våra organisationer och världen. Vilka nya krav ställs på vårt ledarskap, våra affärsmodeller och våra organisationer?

Den 11 mars, 08:45-10:00 bjuder Mellansvenska Handelskammaren in till det digitala seminariet "Efter ett år av Covid, krisplaner och soffjobb" där vi tillsammans tittar på vad händelser som Covid, Brexit och presidentval kommer att innebära för vår framtid.

Under seminariet får vi höra företagsledare från våra medlemsföretag som ger sin bild av vad som skett och vad som de tror kommer att ske. Bland de som deltar finns Carina Tillman, HR-chef Edsbyverken; Helen Blomqkvist VD Sandvik Coromant; Ann-Charlotte Andersson, VD Scanmast och Catarina Wahlert, HR-chef Stora Enso Fors.

Välkommen till " Covid, krisplaner och sofjobb” den 11 mars klockan 08:45-10:00. Anmäl dig här. Seminariet är kostnadsfritt för dig som arbetar på ett av Mellansvenska Handelskammarens medlemsföretag.

Hoppas vi ses!

Mellansvenska Handelskammaren

Välkommen med din anmälan här:
https://mellansvenskahandelskammaren.se/evenemang/seminarium-2021-03-11/

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK