Dagens datum:

•••••

Lemus HOME Classic på Nobel Home i Valbo.

Lemus HOME Classic på Nobel Home i Valbo.

En fantastisk dansk ljudmöbel på Nobel Home

Publicerad: 22/2, 2021 av Henrik Dahlqvist

En ny spännande ljudnyhet har inkommit till möbelhuset Nobel Home i Valbo. Lemus HOME Classic är en elegant och samtidigt kraftfull ljudmöbel i dansk design, med ett komplett hi-fi-musiksystem med inbyggd HDMI, Streaming, WiFi, Multiroom och Bluetooth och prisbelönt design. Designad, utvecklad och tillverkad i Danmark.

– En riktigt härlig möbel som finns i olika färgkombinationer. Välkomna att hälsa på oss i Valbo. Då kan vi visa vilka varianter som finns och så måste ni höra på det grymma ljudet förstås, hälsar Henrik Dahlqvist på Nobel Home i Valbo.

Om Nobel Home
Nobel Home är ett fristående möbelföretag intill Valbo Köpcentrum utanför Gävle. Vi har ett helt eget sortiment av klassiska och moderna kvalitetsmöbler från många välkända varumärken. Erbjudandet är kvalitetsmöbler till konkurrenskraftiga priser i kombination med bästa möjliga service. Kunnig och erfaren personal hjälper kunderna att hitta en lösning som passar alla behov och delar mer än gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.
I en inspirerande miljö finner du som besökare ett brett utbud av soffor, sängar, matgrupper, fåtöljer, soffbord, stolar, lampor, mattor, belysning, inredningsdetaljer med mera. Det som behövs för att inreda ett hem eller arbetsplats och skapa en interiör med en medveten design. Praktiska tips och råd om om både funktion och design ingår.

För mer information och möbler välkomna till https://nobelhome.se

Lemus HOME Classic på Nobel Home i Valbo.

Lemus HOME Classic på Nobel Home i Valbo.

Henrik Dahlqvist på Nobel Home i Valbo

Henrik Dahlqvist på Nobel Home i Valbo

Lemus

Lemus

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK