Dagens datum:

•••••

Eva Coopers hyllar Dalaföretagarna: “De är nyckeln till vår välfärd”.

Eva Coopers hyllar Dalaföretagarna: “De är nyckeln till vår välfärd”.

Eva Coopers hyllar Dalaföretagarna: “De är nyckeln till vår välfärd”

Publicerad: 12/1 av Det händer i Gävle

I det sista avsnittet av Youtubesuccén Marklund & Hafvsdalen gästar företagarnas regionchef Eva Cooper programmet där hon intervjuas av de omåttligt populära programvärdarna Tommy Hafvsdalen och Pelle Marklund.

Eva Cooper pratar om företagande i säsongsavslutningen av Marklund & Hafvsdalen.
Genom åren har Företagarnas regionchef i Mellansverige Eva Cooper mött många duktiga och drivna entreprenörer. Hon följer noggrant utvecklingen och företagarnas mående runt om i regionerna, berättar hon för Tommy Hafvsdalen och Pelle Marklund i programmet Marklund & Hafvsdalen:

- Företagare är otroligt duktiga! Just det här glädjespridandet och den omåttliga energin som många har gör det så otroligt givande och roligt att jobba nära alla dessa entreprenörer som verkar inom många olika branscher. 

Hon passar på att slå ett slag för Företagarnas egna superstars - de förtroendevalda som engagerar sig i landets lokalföreningar och för det jobb de lägger ned på sin fritid för att främja det lokala företagsklimatet.

- Det här är företagare som ideellt lägger ned jättemycket tid och engagemang för att entreprenörer i de olika länen ska kunna bli mer framgångsrika i sitt företagande.

- Så det blir som ett engagemang i kubik, och det är underbart, säger Cooper och ler stort.

Källa: Företagarna

Läs hela artikeln här:
https://www.foretagarna.se/nyheter/dalarna/2022/januari/eva-coopers-harliga-hyllning-till-dalaforetagarna-de-ar-nyckeln-till-var-valfard/

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK