Dagens datum:

•••••

Festligt med värme på årets Eldklotet

Publicerad: 5/4, 2019 av Joe Formgren

Fredagen den 5 april så var det dags för Gävles egen Eldklotgala i Gasklockorna. Det utlovades en kväll fylld av inspiration, mingel, utmärkelser, fantastisk mat och glödhet underhållning när Årets Företagare i Gävle skulle utses.

Utomhus visade aprilvädret sin allra sämsta sida och snön bokstavligen vräkte ned hela dagen. Inne i Gasklockorna var dock stämningen på topp och värmen i lokalen och mellan besökarna gick det inte att ta miste på. Så det var nog ingen av de uppemot tvåhundra festklädda deltagare från regionens näringsliv som blev besvikna.

Kvällen inleddes med mingel och utställning i lilla Gasklockan innan Företagarnas Bengt-Göran Wikström hälsade alla välkomna och sällskapet flyttade över till stora Gasklockan för middag. Gävles eget partyband Stonefish underhöll hela kvällen och bandets frontman Mats Westlund agerade även konferencier kvällen till ära.

Syskonen Katarina Helling och Jonas Ahlborg som driver företaget JOBmeal Gävle AB utnämdes till Årets företagare i Gävle.
Motiveringen löd:
"Ett familjeföretag i andra generationen som utvecklat sin verksamhet till en av de största i sin branch i Sverige. Företaget har breddat sitt produktutbud löpande för att bli den ledande leverantören av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Verksamheten genomsyras av hög servicegrad med kundens bästa som ledstjärna. Hållbarhet är viktigt för företaget och man använder certiferade produkter samt klimatkompenserar verksamheten."

Den regionala vinnaren utses på en middag på Gävle Slott den 28 maj.

 

Foto: Joe Formgren, Leena Bergander Wikström, Lasse Wennman och Peter Bryngelsson.

Kommentarer (1)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Torbjörn Edlund

Skrivet: 5/4, 2019 kl. 22:57 av Torbjörn Edlund

Trevlig fest, god mat och många trevliga människor att prata med. MEN, när musiken började var det roliga slut. När bandet började spela var ljudnivån så hög att det knappt gick att prata med  en person i taget, knappt. Förstår inte varför man ska förstöra en fest med så hög ljudnivå? Något gehör fanns inte att få från arrangörerna somt tydligen var beredda hörselskador. Riktigt dåligt!  OBS! Jag har inte problem med ljudnivån i sig, den gör det bara helt omöjligt att kommunicera på annat sätt än att dansa. Det har jag heller inget emot, men jag vill kunna prata med danspartnern i så fall. Det var väl ingen rockkonsert?

Uppdaterad: 12/4, 2019 kl. 11:39

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK