Dagens datum:

•••••

Full fart på Bomässan i Sandviken

Publicerad: 27/3 av Joe Formgren

Göransson Arena fylldes av förväntansfulla utställare och besökare den 25-27 mars. Köerna ringlade långa vid insläpp under lördagen och de flesta verkade nöjda med de tips och råd som utställarna frikostigt delade med sig av.

Mässan var lite mindre än normalt när det gäller utställare iom att den nyligen öppnade upp efter restrektionerna avseende pandemin.
De 50-tal utställarna var dock nöjda och intresset från besökarna gick det inte att ta miste på.

Årets dragplåster var tv-profilen Karl Fredrik Gustafsson, känd genom tv-programmet Karl Fredrik på Österlen, med fokus på trädgårdsarbete och blommor. Han höll uppskattade föreläsningar, signerade sin nya bok och delade med sig av gröna tips om hur man förgyller våren med hjälp av både blommor och växter.

Sammanfattningsvis verkade både besökare och utställare både glada och nöjda med att den traditionella Bomässan återkommit till Sandviken och vi ser fram emot flera hemtrevliga bomässor i Sandviken i framtiden.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK