Dagens datum:

•••••

Företagarna Gävles ordförande Birgit Elonen , Helene Åkerlind, kommunalråd och Göran Arnell, kommund

Företagarna Gävles ordförande Birgit Elonen , Helene Åkerlind, kommunalråd och Göran Arnell, kommund

Gävle kommuns nya näringslivsprogram

Publicerad: 15/10, 2021 av Det händer i Gävle

Kommunfullmäktige fattade den 27 september beslut om ett nytt näringslivsprogram. Programmet har tagits fram i samarbete med Gävles näringsliv och målsättningen är att Gävle kommuns alla verksamheter, sektorer och bolag ska arbeta för att skapa ett allt bättre företagsklimat.

Näringslivsprogrammet ska skapa ett påtagligt förbättrat företagsklimat i Gävle. Programmet är framtaget av Gävle kommun och näringslivet tillsammans och visar vad näringslivet i Gävle behöver.

Näringslivsprogrammet sträcker sig över fem år och pekar ut fyra strategiska målområden. Under den tiden har alla sektorer och bolag inom kommunkoncernen ansvar att bryta ned sina verksamhetsplaner och ta fram aktiviteter som bidrar till målet om ett påtagligt förbättrat företagsklimat.

Arbetet koordineras genom kommundirektörens ledningsgrupp och för att se om vi har gjort några förbättringar kommer varje målområde att utvärderas. För att nå upp till näringslivsprogrammets mål behöver också näringslivet och andra berörda aktörer bidra.

Näringslivsprogrammet är ett av Gävle kommuns tre strategiska program, de andra är miljöstrategiska programmet och sociala hållbarhetsprogrammet.

För mer information om Gävle kommuns nya näringslivsprogram se:
https://www.gavle.se/kommunens-service/kommun-och-politik/samarbeten-projekt-och-sarskilda-satsningar/gavle-kommuns-naringslivsprogram/

Se filmen här >>

Bildtext: Företagarna Gävles ordförande Birgit Elonen , Helene Åkerlind, kommunalråd och Göran Arnell, kommundirektör.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK