Dagens datum:

•••••

Gävle Offset investerar i storformatsproduktion

Publicerad: 10/9, 2019 av Joel Wallman

Gävle Offset satsar på sin storformatsproduktion. Hela maskinparken byts ut till det modernaste och bästa som finns på marknaden.

Med en planskrivare från Jetrix trycker vi med Led Uv teknik i 8 färger + 2 x vitt på framförallt hårda material. Kvaliteten är fantastisk.

I Rullskrivaren Jetrix LXiR190 skriver vi i 5-färger med Led Uv-teknik  från rulle till rull på mjuka material. Den här tekniken har inte varit möjlig förut men öppnar nu upp nya möjligheter. Helt perfekt för banderoller, vepor till mässor och husfasader, back drops, monterlösningar, roll ups och liknande. Funkar lika bra utomhus som inomhus. Båda Jetrix maskinerna printar med Konica Minoltas välkända printhuvuden.

Med Epson SureColor S80600 tar vi dekal och etikettproduktionen till en ny nivå. I en HP pagewide 5000 slutligen har vi redskapet för idrottsföreningar, butiker, skolor mm. Färgutskrifter snabbt och med bra pris.

För efterbehandling av allt printat material använder vi ett skärbord från I Echo. Skärning, bigning och håltagning sker med stor precision och elegans.

Sammantaget är vi glada över att kunna erbjuda formgivare, fastighetsägare, företag och offentlig verksamhet skyltar, dekaler, fondväggar, profilmattor, flaggor, banderoller, affischer, roll up mm med hög kvalitet.

Välkommen att kontakta oss för mer information och förslag

Kommentarer (2)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Joe Formgren

Skrivet: 18/9, 2019 kl. 10:37 av Joe Formgren

Grymt häftigt Joel. När är ni igång?

Visa svar »
Joel Wallman

Skrivet: 18/9, 2019 kl. 13:34 av Joel Wallman

Vi kör för fullt ! Välkomna in och kolla och inspireras .

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK