Dagens datum:

•••••

Platschefen Kennet Martinsson och Corinne Palm Kullberg från Gävle Taxi lanserar ny app.

Platschefen Kennet Martinsson och Corinne Palm Kullberg från Gävle Taxi lanserar ny app.

Gävle Taxi lanserar ny app för att boka Taxiresor

Publicerad: 5/4, 2019 av Peter Jansson

Gävle Taxi släppte nyligen sin ny app för att boka Taxiresor och den finns att ladda ned på App Store för både iPhones och Androidmobiler.

– Det är kul att följa utvecklingen och på det här sättet är det ju enklare än någonsin för våra kunder att beställa sin taxi samtidigt som vi får stenkoll på logistiken, säger platschefen Kennet Martinsson.

Gävle Taxi är sedan 2006 miljöcertifierad i Säker Grön Taxi som är ett transportkvalitetsledningssystem som Svenska Taxiförbundet har skräddarsytt för taxibranschen. Det bygger på den internationella standarden ISO 14001 och används för att säkerställa en hög kvalitet när det gäller trafiksäkerhet och service.
Det är det enda större taxiföretaget med kontor och en lokal beställningscentral i Gävle. Förutom ett mycket aktivt miljöarbete så prioriteras även trafiksäkerheten då samtliga bilar är också utrustade med ISA (intelligent stöd för hastighetsanpassning) och alkolås.

Alla förare har kollektivavtal och Gävle Taxi är ansluten till den rikstäckande taxitjänsten Svea Taxi Allians. Den består av 100 marknadsledande taxibolag med upptagningsområde på 1 200 postorter. Kunder kan boka sin taxiresa Online eller genom en App som finns för iPhone och Android. Vill de inte betala direkt i taxibilen erbjuds samfakturering eller resekonto till företagskunder. Privatkunder kan lägga upp sitt kreditkort direkt i appen.


För mer information se:
http://www.gavletaxi.se
http://www.sveataxi.se

Bildtext: Platschefen Kennet Martinsson och Corinne Palm Kullberg från Gävle Taxi lanserar ny app.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK