Dagens datum:

•••••

Gävleborgs kandidat till Guldklubban utsedd.

Gävleborgs kandidat till Guldklubban utsedd.

Gävleborgs kandidat till Guldklubban utsedd

Publicerad: 22/10, 2020 av Kjell Gunnarsson

Guldklubban delas årligen ut av StyrelseAkademien till den ordförande i Sverige som genom ett professionellt ordförandeskap har lett bolaget i rätt riktning utifrån ägarnas intentioner. Kriterierna vid nomineringen är att bolaget har haft en positiv värdeutveckling, ett välorganiserat styrelsearbete och ett personligt engagemang. Alla 16 förening i landet nominerar var sin kandidat.

Från Gävleborg nomineras Patrik Falk som är ordförande i Great Earth of Scandinavia AB. Nomineringen offentliggjordes på det digitala näringslivsmötet i Gävle på onsdagen. Med sitt stora engagemang som ordförande har Patrik på ett ypperligt sätt utvecklat bolaget till ett hållbart och framåtriktat bolag. För det tilldelades Patrik en statyett och en bukett blommor. Den nationella utdelningen av Guldklubban äger rum den 30 november i Stockholm. Vi önskar Patrik lycka till i ”finalen”.

Så här löd motiveringen: Med erfarenhet från större organisationer har vår nominerade tagit med sig det stora bolagets processer och arbetssätt in i det mindre och skapat ett hållbart och framåtriktat bolag. Utmärkande för vår kandidat är också det genuina intresset och tron på att ett bra och strukturerat styrelsearbete alltid leder till en bättre utveckling av bolagen.

Läs mer om Guldklubban: http://www.guldklubban.se

På bilden fr.v. Daniel Blomquist, ordförande StyrelseAkademien Gävleborg, Patrik Falk och Kjell Gunnarsson, verksamhetsansvarig på StyreleseAkademien Gävleborg.

För mer information om StyrelseAkademien kontakta
Kjell Gunnarsson
Verksamhetsledare
StyrelseAkademien Gävleborg
076-051 35 81
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK