Dagens datum:

•••••

Gävleborgskvinnor i framkant inom StyrelseAkademien

Publicerad: 21/1 av Kjell Gunnarsson

Grattis alla engagerade kvinnor som brinner för företags- och kompetensutveckling och ser vikten av ett utvecklande styrelsearbete för ledning och styrning av företag och verksamheter. Glädjande att redovisa, utifrån medlemsstatistiken 2021, är att StyrelseAkademien Gävleborg har nått längst med andelen kvinnliga medlemmar i hela Sverige och har 41 % kvinnor, med siktet inställt på 50 %.

Styrelseakademien i Sverige består av 16 olika ideella föreningar och finns över hela landet. Gävleborg är en av de mindre med 163 medlemmar men är också en av de föreningarna i landet som växer mest.
– Under 2021 haft en väldigt bra medlemstillväxt med en ökning på 16 %. Med tanke på att det varit ett pandemiår är det fantastiskt bra, säger Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare på StyrelseAkademien Gävleborg.

StyrelseAkademien Gävleborg har kontor på DOSPACE i Gävle men finns till för HELA Gävleborg. DOSPACE är en coworking aktör där många utvecklingsföretag befinner sig. Det skapar möjligheter till bra nätverkande med nya affärsmöjligheter. Välkommen att höra av dig med frågor om StyrelseAkademien och hur ni kan utveckla er själva och ert företag.


Bli medlem i StyrelseAkademien Gävleborg:
https://www.styrelseakademien.se/kalendarium/bli-medlem/

För mer information om StyrelseAkademiens verksamhet och information om medlemsskap och samarbeten kontakta
Kjell Gunnarsson, Verksamhetsledare
076-051 35 81
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK