Dagens datum:

•••••

Gluggen utökar cateringverksamheten och öppettider på GDG.

Gluggen utökar cateringverksamheten och öppettider på GDG.

Gluggen utökar cateringverksamheten och öppettider på GDG

Publicerad: 11/2, 2021 av Johan Björklund

Snabbmatsleverantören Gluggen som är specialiserad på husmanskost har nu även utökat verksamheten med catering och utvecklar den delen av verksamheten på Gluggen Norrtull i Gävle.

– Vi har fått en fantastisk respons på cateringverksamheten, inte minst sedan vi lanserade våra smörgåstårtor, berättar restaurangansvarige Johan Björklund. Vi kommer därför att flytta över hela cateringproduktionen till Gluggen GDG på Norrtull i Gävle.

Öppettiderna utökas fr.o.m måndag 15 februari till kl. 09.00-17.00 från att tidigare varit öppet mellan kl. 11.00-14.00.
– Dels utökar vi servicen när man kan hämta sin mat och våra cateringprodukter på generösare öppettider, säger Johan. Sedan är det många hantverkare och andra som arbetar på den sidan av stan som efterfrågat längre öppettider, så det känns helt rätt att göra den här satsningen nu.

Gluggen GDG kommer förutom cateingverksamheten att servera varm nylagad husmanskost mellan kl. 09.00 till 14.00 på vardagar. Efter 14.00 så serveras kylda och frysta matlådor samt Gluggens sallader.
– Alla är varmt välkomna med sina cateringbeställningar senast dagen innan, berättar Ann Andersson, på Gluggen GDG. Beställningarna gör man på vår hemsida eller tittar in hos oss. Den varma maten är det bara att hämta när man vill. Jag vill passa på att tillägga att beställer man via vår hemsida så kan man hämta sina beställningar på den av våra Gluggar man tycker passar bäst.
 
Gluggen har nyligen även lanserat en vegetarisk variant av sin succé Lilla Smörgåstårtan för två personer. Mer information om den finns på hemsidan. Det skall även vara några riktigt spännande nyheter som kompletterar cateringmenyn på gång som kommer att presenteras i en mycket nära framtid.

För mer information kontakta
Johan Björklund 
Restaurang- och Cateringansvarig
070-653 27 22
johan@gluggen.se


Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns på fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär samt har utskänkning i samarbete med Rådhuskiosken i centrala Gävle.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.
För mer information och veckans meny se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55

Gluggens affärsidé
Vår affärsidé är att servera nylagad varm svensk husmanskost i färdiga matlådor. Tillagade lokalt i första hand av svenska råvaror. Gluggen kompletterar den etablerade snabbmatsmarknaden med att erbjuda det bästa av det svenska köket när det gäller folkhemmets goda matlagningstraditioner. Våra ledord Trygghet - Service - Lokalt. ”Fina middagar äter man på restaurang några gånger om året. Gluggen fixar maten flera dagar i veckan!”

Smart mat
Platsen - Hög tillgänglighet och enkelt att parkera.
Priset - Mest mat för pengarna.
Tiden - Snabb och enkel leverans. 30 sekunder om det inte är kö.
Smaken - God, varm, nylagad och nyttig mat.
Miljön - Lokal tillagning, inget svinn och minimala stopptider.
Trivseln - Varmt välkommen. Ett leende får du på köpet.

Visste du att?
Gluggen skapar lokala arbetstillfällen.
Gluggens mat är hemlagad med högt näringsvärde.

”Det kostar lite mindre - men smakar desto mer!”

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK