Dagens datum:

•••••

Golfvecka på Älvkarleby GK

Publicerad: 12/6, 2020 av Johan Malmsten

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum eller kanske du har eget boende med dig. Vi har en av golfsveriges vackrast belägna uppställningsplatser för husbil eller husvagn.

Givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer. Vi har också paragolfbil till gratis utlån för dig som sitter i rullstol och vill bli med ut på banan. Såklart är ett av våra boenden handikappanpassat.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Golfveckan kommer att genomföras v. 29 istället för v. 26 efter de nya rekommendationer från SGF
.
Det kommer att bli en del ändringar i programmet mot tidigare år pga av de rekommendationer som gäller. Bland annat kommer inte kanonstart användas varför det blir löpande start vid alla tävlingar och inga gemensamma prisutdelningar. Mer information vad som gäller kommer senare.
Vi håller på att lägga upp tävlingarna och räknar med att öppna anmälan under helgen.

Tävlingsprogram;
Tisdag 14/7. Åkerlinds Plåt 2-mannascramble. Start 08.00
Onsdag 15/7. Stora Ensos 18-hålare. 2 Klasser. Start 08.00. Ingår även SR OoM för de som är med där. Valfri tee för samtliga!
Torsdag 16/7. Partävling 9BB+9GS. Två klasser, mixklass och omixad. Start från Hål 10 kl 08.00.
Fredag 17/7. Under Armour Singel. 2 Klasser. Start 12.00.
Lördag 18/7. Titleist sommarsingel. 2 Klasser. Start 12.00
Söndag 19/7. Race to Espana. 2-mannascramble. Start 12.00 (Anmälan är för denna tävling redan öppen)

Välkomna!

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK