Dagens datum:

•••••

Golfveckan på Älvkarleby GK är igång

Publicerad: 28/6, 2021 av Johan Malmsten

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Ta kontakt med Johan Malmsten på Älvkarleby Golfklubb för mer information.

Då har det första slaget slagits och nu är "Älvkarleby Golfklubbs Golfvecka" igång. Först ut är Allkontors Bästboll som har fullt startfält. Till tisdag tar Åkerlinds Scrambel vid, onsdag Stora Enso singeln, torsdag Golfhäftet Trophy, fredag Under Armour singeln, fredag kväll Taylor Made Long Driving och lördagen avslutas med Krögargolfen.

Passa på att bli med under en kul och händelsrik golfvecka på Älvkarleby Golfklubbwink

Välkommen!

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK