Dagens datum:

•••••

Hållbart Företagande – framtidens business.

Hållbart Företagande – framtidens business.

Hållbart Företagande – framtidens business

Publicerad: 10/11, 2021 av Det händer i Gävle

Under tre spännande dagar har Gävle-Sandvikens Företagarvecka fokus på företagarnyttan och hur ditt företag kan växa på ett sätt som är hållbart – för dig, företaget och miljön.

Ett företag där lönsamheten är förenad med hänsyn till ekonomi, miljö och sociala frågor är ett företag som arbetar och bidrar till en hållbar utveckling för företaget och en bättre omvärld. Det och mycket mer kommer att belysas onsdag 17 nov när Gävle och Sandvikens kommuner inviger sin nya gemensamma satsning Hållbart Företagande.

Digitalt seminarium – Onsdag 17 november 9.00-10.00

Var med digitalt och lyssna på Soltech Energy berätta om framtidens energilösningar när väggar och tak samtidigt blir energiproducenter. När byggandet i Sandviken och Gävle kommande år blir ett eldorado för byggföretag pågår samtidigt en transformation av bransch och samhälle till ett mer hållbart. Företag tvingas se över sina affärsmodeller, strategier och hitta nya nischer för fortsatt framgång.

Lyssna när Stefan Ölander, VD för Soltech Energy, berättar om företagets förvärvsintensiva strategi som transformerar företag inom tak, elteknik och fasadbranscherna till solbolag. Strategin har tagit bolaget från en omsättning på 50 mkr till 1 000 mkr på tre år och nu är siktet inställt på 4 700 mkr. Soltechkoncernen utvecklar fastigheter från att bara vara väggar och tak till att bli energiproduktionsanläggningar.

Anmäl dig här.

Onsdag 17 november kl 15-17

Delta, inspireras och nätverka när Gävle och Sandvikens kommuner inviger sin nya gemensamma satsning Hållbart Företagande. Hållbarhetsbyrån Green Goat berättar hur man framtidssäkrar sitt företag med hjälp av strategiskt hållbarhetsarbete. Och vad blir egentligen konsekvenserna för dig som underleverantör när dina kunder höjer kraven för att nå sina hållbarhetsmål? Sandvik, Länsförsäkringar och Gävle Hamn beskriver sin respektive resa, sina nya åtaganden och de krav som framöver kommer att ställas på underleverantörer.

Plats: Gävle Innovation Hub (Drottninggatan 18, 1 trappa upp, Gävle)
Arrangör: Gävle kommun och Sandvikens kommuns satsning Hållbart Företagande

Anmäl dig här. Begränsat antal platser.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK