Hits For You: Högtryck inför Julfest med dinnershowen Good Times

Publicerad: Igår

I slutet av augusti var det premiär för den nya dinnershowen Good Times på nöjespalatset Hits For You i Gävle. Det är den nionde showen i ordningen i de anrika banklokalerna på Nygatan 18 intill Stortorget. Vi träffade centralfiguren, producenten och artisten "Henke" Sundström för en aktuell lägesrapport då rykten gör gällande att det är ett bra tryck i lokalerna under hösten och att det nu laddas för julfest.

Hur har mottagandet av nya showen varit under hösten?
– Den har varit väldigt bra. Vi märker av en än mer stämningsfull publik varje kväll. Vi brukar säga till varandra i personalen efter varje showkväll att publiken verkar gilla den här showen ännu mer i sin helhet än tidigare shower. Vi ser också att fler gäster kommer från områden utanför Gävle och Sandvikens gränser jämfört med tidigare år. På helgerna har vi besökare från Stockholm, Sundsvall, Bollnäs, Mora, Rättvik, Söderhamn, Linköping och till och med Malmö. Det är verkligen roligt för besöksnäringen, och vi är väldigt tacksamma att ryktet om vår nya show och ”Hits For You" har spridit sig så långt.

Vad kallar ni årets julkoncept?
– I år har vi valt att förändra vårt koncept från julbord till att erbjuda julfest och show. Det är samma show som hade premiär tidigare i höstas, men med en fyrarättersmeny och tallriksservering istället för en traditionell julbuffé. Gästerna som hittills har bokat tycker att detta upplägg känns mycket mer passande för Hits For You. Vi slipper köbildning och långa pauser, och kvällen blir mer anpassad till showen och dessutom mer lyxig för gästerna.

Vad skiljer den här julshowen från tidigare?
– Det som verkligen skiljer är att ingen längre behöver stå i kö för att hämta mat. Vi har kortare pauser, och gästerna blir serverade en fyrarättersmeny under kvällen, i pauserna mellan våra shownummer. Det blir en härlig blandning av fart, skratt, dans, allsång, nostalgi och glädje. Som vanligt har vi vårt populära diskotek och karaoke igång efter varje show på helgerna, fram till kl. 03.00!

Vad innebär det att ha en julfest hos er?
– Hos oss kan du komma precis som du är, vare sig du representerar ett mindre företag från Tierp eller ett större företag från Gävle eller Sandviken. Vi tar emot totalt cirka 170 gäster per kväll.

Har du någon hälsning till alla som planerar sin julfest och kanske kommer till er?
– Redan nu har vi fem helt fullbokade datum för julfest och show. Vi kör från den 27 november till den 21 december, tisdag till lördag, och på lördagar har vi dubbla shower: kl. 14:00–17:30 och kl. 19:00–23:00. Det finns fortfarande platser att boka för både mindre och större sällskap varje vecka, men ett tips är att boka snart, eftersom vi får hundratals nya bokningar varje vecka.

Har du någon hälsning i övrigt?
– Vi ser med spänning fram emot vårt nya koncept med julfest och show. Det går nu även att boka karaokebaren för varje julfest- och showkväll, vilket kan vara något att tänka på om man vill fortsätta festen hos oss efter showen. Låt oss underhålla er! Så hjärtligt välkomna till Hits For You!


Mer information och bokning: https://hitsforyou.se/

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar