Dagens datum:

•••••

Husmanstisdag fortsätter

Publicerad: 25/10 av Leif Klövstedt

Vilken succé förra tisdagen när buffén helt bytte om till husmansbuffé, nu fortsätter köket att rota bland de klassiska och de lite senare, nya favoriterna bland svensk husmanskost.

Lunchen på Le Chef serveras måndag till fredag mellan 11.00 och 15.00, i priset ingår måltidsdryck, smör, bröd, soppa, salladsbord, samtliga av dagens maträtter samt kaffe och bakad kaka. Varje torsdag finns nygräddade, pannkakor och ärtsoppa, onsdag till fredag serveras pizzabuffé. Gör som många andra och besök Le Chef, lunchrestaurangen i city.

Lunchmeny för vecka 44

Måndag
Veg: Stuvad grönsak- & potatispytt med kål
Gräddstuvad pytt i panna med betor & ägg
Färsbiff, gräddig tomatsås & potatis
Ångad kummel, citron- & dillsås, råstekt brysselkål & potatismos

Husmanstisdag
Veg: Vita bönor i tomatsås, rökta rostade morötter & kokt potatis
Raggmunk med stekt salt fläsk & rårörda lingon
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Rotmos & fläsklägg med senap
Kyckling i currysås med ris
Extra idag! Bruna bönor till fläsket

Onsdag
Veg: Gratäng på jordärtskocka med linsbolognese, timjan & aubergine
Kycklingbiff, gremolata, rostade rotfrukter & örtsås
Honungsglaserad sej med chili & sishuanpeppar med wokgrönsaker & grön currysås


Torsdag
Veg: Butter Masala med halloumiost L
Pepparstek kycklinglårfilé, gult ris, citronsyrad spetskål, rostad vitlök- & kycklingsky med srirachamajjo
Stekt rimmad oxbringa, pepparrotssås, sauterade ärtor & persiljestompad potatis
Ärtsoppa & punschsenap Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon & vispad grädde G, L

Fredag
Veg: Rostad blomkålsgryta, curry, koriander & frön
Saltimbocca på gris, lufttorkad skinka, salvia & citron med vitlök-& basilikastekt champinjon, rödvinssky & rostad potatis
Fiskgratäng med dill, räkor & potatismos

Varmt välkomna, vi ses. 
 

https://lechef.se/
Drottninggatan 10
80320 Gävle
Info@lechef.se
026100008

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK