Dagens datum:

•••••

Ingen framgång utan uppoffringar

Publicerad: 4/2, 2021 av Clementina Godwin

Det finns ingen framgång utan uppoffringar, det krävs ansträngningar, beslutsamhet och engagemang för att lyckas med dina mål. Oro och rädsla saktar bara ner din personliga utveckling. Det är dags att tro på dig själv och sträcka dig till det yttersta av din högre varelse för att till fullo uppnå din potential i 2021.

Vidta åtgärder nu och rådgör med mig för att diskutera dina fundering eller behov. Jag kommer att hjälpa dig att sätta stort ljus i några viktiga överväganden som kan hjälpa dig att fatta beslut för att skapa en hållbar förändring i ditt liv.

Tjänster och lösningar tillhandahålls på engelska och svenska

Kontakt: info@cangconsulting.com
Mobil:+46704691755
Hemsida: https://cangconsulting.com/sv/

Om Cang Consulting
Clementina Godwin är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach samt utövare av NLP. Hypnoterapeut och utbildare inom självledarskap samt personlig utveckling. Utöver detta erbjuds paketlösningar för coachingtjänster och utbildningar till företagare, organisation, konsulter, coacher och individer.
Erfarenhet från bland annat 10 år i olika roller och uppdrag inom stålindustrin företag som OVAKO och SANDVIK, SAS, internationella uppdrag inom IT- projekt inom SAP. Även projektuppdrag för snabbväxande bolag som Colabitoil, Konsultuppdrag i Tyskland, Canada och England.
Internationella erfarenheter av att coacha, handleda, utbilda och stötta nya chefer och medarbetare även individer sina roller samt agera som bollplank både professionellt och privat angelägen.
Har utfört både kortare och långa konsultuppdrag inom organisationsutveckling och hållbarutveckling samt coaching och arbetat med människor från olika bakgrund och förutsättningar vilket bidrog till mycket goda kunskaper om mångfald och inkludering av olika kulturperspektiv samt resulterat till större människokännedom och utökad kvalitet och service.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK