Dagens datum:

•••••

Invigning och 60-årsjubileum på redovisningsbyrån Norengs

Invigning och 60-årsjubileum på redovisningsbyrån Norengs

Invigning och 60-årsjubileum på Norengs

Publicerad: 1/2, 2020 av Joe Formgren

Det var festligt och glittrade i alla tänkbara blå nyanser när redovisningsbyrån Norengs i fredags invigde sina nya lokaler på Ersbogatan 6 i Gävle och samtidigt firade 60-årsjubileum.

– Det här känns kanonbra, berättade Stefan Noreng som tog över den redovisningsfirma som hans pappa Gösta startade 1960. När det här med digitalisering började ta riktig fart för några år sedan så bestämde jag mig för att anställa en chef som kunde bidra genom att driva projekten och utveckla verksamheten i framtiden.

Valet föll på Linda Asplund som tog över som kontorschef i januari 2016 och i somras tog över verksamheten.
– Vi kommer naturligtvis att fortsätta samarbeta fast i olika bolag då vi har många gemensamma kunder, säger Linda. Målbilden nu är ju att förutom en härlig arbetsmiljö kunna erbjuda en mötesplats där våra kunder även kan göra affärer med varann. Så det här känns som en riktig milstolpe - nu är det bara resten kvar!

Ett 60-tal gäster trivdes och minglade innan Stefan klippte bandet tillsammans med Linda och förklarade lokalerna officiellt invigda. Stefan berättade anekdoter ur Norengs 60-åriga historia och Linda stakade ut resan mot framtiden innan hela sällskapet satte sig till bords i den nybyggda fastigheten intill Gävles logistikcentrum vid södra utfarten mot E4.

För mer information om Norengs se www.norengs.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK