Dagens datum:

•••••

Jul på Le Chef

Publicerad: 17/12, 2020 av Leif Klövstedt

Lite julkänsla på lunchen sista fredagen 2020 med smått och gott från julmaten samt två lunchrätter med rötter i julbordet.

Redan på fredag den 18/12 är det julafton på Le Chef. Rimmad torsk, kryddpeppar, grönkål, smörade ärtor, vitsås & brynt baconsmör är såklart med inspiration från den klassiska lutfisken med tillbehör och även spetsad med ett brynt baconsmör om man hellre föredrar det.

Senapsglaserad grissida, valnötter, äppelsås, stjärnanis, brysselkål & rotselleristomp där smakerna är hämtade från waldorfsallad som i vanliga fall serveras kall som en typ av röra. Kanske är det dags för julköttbullar, Janssons, sill och prinskorv några dagar innan julafton. Välkomna som vanligt med distans, värme och glädje.

Le chef har öppet måndag till onsdag kommande två veckor.

 

Julafton på Le Chef

Rimmad torsk, kryddpeppar, grönkål, smörade ärtor, vitsås & brynt baconsmör
Senapsglaserad grissida, valnötter, äppelsås, stjärnanis, brysselkål & rotselleristomp
Veg: Omelett med svampstuvning

Mera på julbordet:

Inlagd sill, senapssill & pepparrotssill med knäckebröd, smör & ost. Ägghalvor, rödbetssallad, julskinka, senap, köttbullar, prinskorv & Janssons frestelse

https://lechef.se/
Drottninggatan 10
80320 Gävle
Info@lechef.se
026100008

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK