Dagens datum:

•••••

Julbordet med ansvar på Axmar Brygga

Publicerad: 23/9, 2020 av Jan Linde

Axmar Bryggas skärgårdsjulbord är något utöver det vanliga. Vi erbjuder en traditionell buffé med extra goda avstånd. Där finner ni alla klassiska rätter men även andra, i julbordssammanhang, mer exotiska specialiteter och några riktigt smakrika nyheter. Större utrymmen mellan bord, serveringen och kösystem vid entréer borgar för trivsel med fysisk distans och ändå social närhet.

Vi lägger en stor ära i att kunna presentera ett riktigt hemlagat julbord. Julbordet avnjuts antingen i angenäm 1800-talsmiljö med öppen spis och skimrande slaggstensväggar inne i restaurangen eller på den stora inglasade bryggan med utsikt över den isklädda jungfruarkipelagen. Möjlighet finns också att avnjuta julbordet i vår vackra festvåning med sluttande väggar en trappa upp.

Sammanlagt finns det i vanliga fall plats för 300 matgäster per sittning när julbordet serveras. I år är vi naturligtvis betydligt restriktivare.

Läs mer om årets julbord här >>
Boka gärna bord på länken här >>
eller på telefon: 0297-320 00.
Är ni ett större sällskap (minimum 30 personer) som önskar komma till oss på en dag där vi inte har aviserat öppet? Kontakta oss så löser vi det tryggt och säkert.

Mer information om hur vi hanterar årets ansvarsfulla julbord >>

Pris, julbord för barn 25 kr/år upp t.o.m 14 år. 15 år och uppåt - ordinarie priser enligt nedan.
(Barn i barnstol är välkomna utan kostnad). Julbordsbokning >>

Grundaren Yngve Persson och Johan Björklund förbereder julbordet på Axmar Brygga.

Grundaren Yngve Persson och Johan Björklund förbereder julbordet på Axmar Brygga.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK