Dagens datum:

•••••

Lyckad säsongspremiär på Axmar Brygga

Publicerad: 8/3, 2021 av Jan Linde

Våren kom verkligen fort i år och vi går mot ljusare tider. I helgen slog Axmar Brygga upp portarna med vårens meny och hälsade gäster från både när och fjärran varmt välkomna till Östersjöns pärla efter Gästrikekusten.

– Snön är på väg bort men isen ligger fortfarande stadigt kvar i viken så det är verkligen kul att så många hittar till oss redan vid den här tiden på säsongen, säger restaurangansvarige Johan Björklund. Vi har ju gott om utrymme så att alla gäster kan sitta med generösa mellanrum och njuta av den härliga utsikten. Under julbordet så genomförde vi en undersökning om hur våra gäster upplevde säkerheten kring vår hantering med anledning av pandemin. Vi är både stolta och glada att berätta att vi fick hela 4,4 i medelbetyg av 5 möjliga vilket sannolikt bidrar till att fler känner sig trygga och komfortabla att gästa oss.

Extra uppskattad på menyn var en komplett trerätters middag till ett bra pris. Där bjöds det på Axmarröra till förrätt, för att sedan njuta av stekt rödtungafilé till varmrätt och som avrundning varm hjortronsylt med vaniljglass, vispgrädde och flarn.

Axmarbrygga har etablerat sig som en av Sveriges populäraste ställplatser och den var välfylld med husbilar trots att det fanns en hel del snö kvar runt ställplatsen. Rätterna på vårmenyn gick även att få som Take Away hem eller till husbilen för de som inte önskade att äta inne på restaurangen.


Om Axmar Brygga
Axmar Bryggas rymliga lokaler har gott om utrymme för alla gäster att sitta med generösa mellanrum. Bryggans rymliga och härliga atmosfär lämpar sig utmärkt för de som vill njuta av god mat med nära och kära i dessa tider. Extra stora utrymmen mellan borden och kösystem vid entréer borgar för trivsel med fysisk distans och ändå social närhet.​

Med en panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågelliv och djurliv erbjuder verksamheten gäster från både när och fjärran en unik kombination av kustatmosfär och ett klassiskt julbord med fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

För mer information se
https://axmarbrygga.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK