Dagens datum:

•••••

Mackmyra Whisky tilldelas ”Bra gjort för Gävle”

Mackmyra Whisky tilldelas ”Bra gjort för Gävle”

Mackmyra Whisky tilldelas ”Bra gjort för Gävle”

Publicerad: 16/11, 2021 av Det händer i Gävle

Gävle kommuns pris "Bra gjort för Gävle" delades ut till Mackmyra Svensk Whisky under näringslivsfrukosten som inledde Företagarveckan.

Mackmyra Svensk Whisky startades för 22 år sedan i Gävle och lockar många besökare till sin anläggning. Företaget bidrar till att hålla Gävles långa tillverkningstradition inom mat och smak levande och sätter Gävle på kartan, både nationellt och internationellt. Under coronapandemin ställde företaget snabbt om för att hjälpa till att leverera handsprit.

Tack för att ni visar prov på er uppfinningsrikedom när den behövs som mest, säger Erik Holmestig (C), kommunalråd i Gävle, som delade ut priset på plats i Monitor ERP Arena.

Priset ”Bra gjort för Gävle” har delats ut av Gävle kommun sedan 2015. Syftet är att uppmärksamma personer, föreningar, företag och organisationer som jobbar för att lyfta vår stad. Tidigare pristagare är bland andra Dome Adrenaline Zone, Högskolan i Gävle, UF Gävleborg, Thomas ”Bulan” Berglund och serietecknarna Jan och Maria Berglin.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK