Dagens datum:

•••••

Några Gävleborgsföretag i nästa omgång av Draknästet?

Några Gävleborgsföretag i nästa omgång av Draknästet?

Några Gävleborgsföretag i nästa omgång av Draknästet?

Publicerad: 19/1 av Presstjänst

Får vi se några innovativa Gävleborgsföretag i nästa omgång av Draknästet? Nu börjar det bli hög till att sök till säsong 2. Är du entreprenör och behöver kapital till din affärsidé, tjänst eller produkt – sök till nästa säsong av Draknästet och ta chansen att få pitcha din idé för en panel av framgångsrika investerare, beredda att satsa sina pengar på de bästa idéerna och på dig som person!

Tipsa gärna de drivna och duktiga entreprenörer du känner att ta chansen att visa upp sina inavationer och kunskaper för både hugade investerare och hela svenska folket. Draknästet baseras på ett internationellt tv-format och produceras av ITV Studios för SVT. Inspelning sker i mars/april 2022 i Stockholm.

Du måste kunna redovisa god research och marknadsanalys för din affärsidé. Din affärsidé, som kan vara en produkt eller en tjänst, bör vara patentsökt, patenterad eller mönsterskyddad vid programmets inspelningsstart.

Skicka in en intresseanmälan idag – så följer SVT upp med ett mer utförligt ansökningsformulär om du går vidare. Mer information på länken här:
https://svtidevelopers2.wufoo.com/forms/sak-till-sasong-2-av-draknastet/


Sista ansökningsdag 11 februari 2022.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK