Dagens datum:

•••••

Johanna Halonen - IT-konsult, Nordlo Gävle.

Johanna Halonen - IT-konsult, Nordlo Gävle.

Nordlo medarbetarporträtt: Johanna Halonen - IT-konsult, Nordlo Gävle

Publicerad: 7/10, 2020 av Daniel Blomquist

”På Nordlo så får man verkligen chansen att utvecklas. Eftersom Nordlo är specialiserade inom så många olika områden så får jag nu testa på många olika delar i branschen vilket för mig är väldigt lärorikt” Johanna Halonen, IT-konsult, Nordlo Gävle.

Hej Johanna!

Berätta om din roll på Nordlo
– Min roll som IT-konsult är väldigt varierande och en arbetsdag kan innehålla allt från ärenden som kommer in i supporten till felsökningar och installationer. Som ny på Nordlo är jag öppen för alla möjliga utmaningar som kommer och jag ser fram emot att upptäcka all kompetens som går att hitta inom företaget.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
– En vanlig dag på kontoret börjar med ett morgonmöte där vi går igenom hur dagen ser ut och blir tilldelade olika uppgifter. Sedan skiljer sig arbetet beroende på om jag är på kontoret eller ute hos någon av våra kunder. Är jag på kontoret så tar jag tag i de ärenden som behöver ses över, är jag stationerad hos en av våra kunder så anpassar jag dagen utifrån deras önskemål.

Vad har du tidigare gjort eller jobbat med?
– I grunden är jag utbildad frisör och har drivit en egen salong i åtta år. Men när jag valde att byta karriärsinriktning valde jag att studera till IT-utvecklare, där framförallt nätverksteknik fångade mitt intresse. Jag valde därför att utbilda mig vidare till IT-säkerhetstekniker och hade under utbildningen min LIA-period på Nordlo i Gävle. När utbildningen var klar så fick jag erbjudande om att stanna, något jag inte kunde tacka nej till!

Läs hela intervjun här

Om Nordlo
IT-företaget Nordlo har bildats genom en sammanslagning av IT-bolagen Office IT-Partner, Zetup, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 680 medarbetare på 37 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,3 miljarder.

För mer information se https://nordlo.com

Vill du veta mer – kontakta:
Daniel Blomquist
vd Nordlo Gävle:
026-66 55 07
daniel.blomquist@nordlo.com
Lötängsgatan 13, Gävle

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK