Dagens datum:

•••••

Norrlands största mässa AOUM

Publicerad: 17/1, 2019 av Teddy Markström

Norrlands största mässa i ämnet arbete, utbildning & rekrytering.

Den 4 april 2019 fyller vi Göransson Arena med en mängd representanter/utställare från företag, utbildningsanordnare och myndigheter, se www.aoum.nu.

Lagom till sista ansökningsdag för högskolor och universitet, Yrkeshögskolan och gymnasiala yrkesutbildningar finns det möjlighet för besökare att inspireras, vägledas och motiveras till studier eller ett nytt jobb. Mässan är till för att vägleda i en uppsjö av studier och karriärmöjligheter. Vi räknar med ca 2000 besökare av olika karaktär, ungdomar, hr folk, företagare, myndigheter och beslutsfattare.

Vi har även lyckats att anlita Alexander Pärleros som har framgångspodden med 2 miljoner lyssanare per månad och Hanaw Rashid social media strateg att föreläsa på mässan. Trycket att delta på mässan har varit enastående vilket gjort att alla 44 monterplatser är slutsålda 3 månader innan mässan går av stapeln. Vi har fått frågan av företag om det finns en möjlighet att gå in som sponsor vilket vi har sagt ja till.

De som vill synas, informera, samverka och påverka är det här man skall vara. Finns intresse av att bli sponsor kontaktar ni mig så hjälper jag er med detaljerna.
teddy.markstrom@sandviken.se, 0708-671360

Kommentarer (3)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Joe Formgren

Skrivet: 17/1, 2019 kl. 20:45 av Joe Formgren

Lugnt, give it a try - jag coachar! :-)

Joe Formgren

Skrivet: 17/1, 2019 kl. 16:25 av Joe Formgren

Snyggt Teddy! Fixar du att lägga in evenemanget i kalendern också? https://effectplus.se/naringslivskalender

Vi kommer hädanefter att trycka Näringslivskalendern i varje nummer av Företagsbladet - fritt för effectare så klart!

Visa svar »
Teddy Markström

Skrivet: 17/1, 2019 kl. 18:35 av Teddy Markström

Skall göra ett försök!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK