Dagens datum:

•••••

Nu startar nedräkningen till Gävle och Sandvikens Företagarvecka

Publicerad: 21/10, 2021 av Sofia Eklund

Målet med företagarveckan är att skapa företagarnytta och samtidigt lyfta och belysa tillväxt och företagande. Under veckan kan kommunernas företagare ta del av intensiva och spännande dagar. Bland annat ska några välkända föreläsare ge inspiration och verktyg för utveckling.

Företagarveckan äger rum 16–18 november och har fokus på företagarnyttan och hur företag kan växa på ett sätt som är hållbart – för entreprenören, företaget och miljön. Bland annat kommer besökarna få lyssna på andra företag, stora som små, som berättar om sina smarta val för högre lönsamhet.

För oss är det viktigt att lyfta fram det lokala näringslivet som den viktigaste faktorn till våra kommuners tillväxt och välfärd. Därför har vi strävat efter att väva in de lokala företagen i så många av våra programpunkter som möjligt, säger Elisabeth Hansson, näringslivschef, Sandvikens kommun.

Det blir också inspirerande föreläsningar av bland andra tredje generationens entreprenören Fabian Bengtsson, som blev ”SIBA-Fabian” med hela Sverige genom en serie reklamfilmer och Ami Hemviken, som har rötterna i Gävle, och idag är en av landets främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Föreläsaren, coachen och inspiratören Christer Olssonkommer ge besökarna enkla medel som kan hjälpa dem att skapa förändring i livet.

Vi hoppas att så många som möjligt av Gävles och Sandvikens företagare inspireras av vårt programinnehåll. Genom att varva inspirerande berättelser om allt från ledarskap och entreprenörskap till utveckling och hållbarhet hoppas vi kunna erbjuda något för alla, säger Agneta Wenell, enhetschef Näringslivsenheten, Gävle kommun.

Se hela programmet här på gavle.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK