Dagens datum:

•••••

Ny hemsida till Gävle Taxi.

Ny hemsida till Gävle Taxi.

Ny hemsida till Gävle Taxi

Publicerad: 3/6, 2021 av Joe Formgren

Gävles största taxibolag Gävle Taxi är ett anrikt företag som firar 100 år 2022. Det lokala taxibolaget med trafikledare och förare med mycket god lokalkännedom. Vi på webbyrån Precis Reklam fick den stora äran att bygga deras nya hemsida.

Vi på webbyrån Precis Reklam fick det stora nöjet att designa Gävle Taxis nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder mycket god sökmotoroptimering redan från grunden. En kul detalj är att vi nu inte bara fotograferar utan även börjat filma för våra kunders räkning. Filmerna kan användas dels för att skapa en levande hemsida men även som informations- och reklamfilmer i olika sammanhang.

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med Intranät, Digital signage och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt.
Kika in hemsidan och läs mer om Gävle Taxi via länken här https://gavletaxi.se

Gör som Gävle Taxi​ du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!
För mer information se https://precisreklam.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK