Dagens datum:

•••••

Charlotte Gustavsson ny verksamhetschef på StyrelseAkademien Stockholm

Charlotte Gustavsson ny verksamhetschef på StyrelseAkademien Stockholm

Ny verksamhetschef på StyrelseAkademien Stockholm

Publicerad: 26/11, 2018 av Kjell Gunnarsson

Charlotte Gustavsson ny verksamhetschef på StyrelseAkademien Stockholm. Hockey, Ghana och ledarskap är de tre ord som summerar hennes karriär bäst. Den 1 december blir hon verksamhetschef på StyrelseAkademien Stockholm med en vision om att ta stadens styrelser till nästa nivå.

Hon har varit vd för MODO, verksamhetschef för MTG i Ghana, lett projekt i Ukraina och varit aktiv i ett antal styrelser. Charlotte Gustavsson är värmlänningen som alltid gått sin egen väg och nu står hon inför sin nästa utmaning; som verksamhetschef för StyrelseAkademien Stockholm.

– Det här känns väldigt spännande. Jag har kommit till en punkt i mitt yrkesliv där jag nu suttit på flera olika stolar, både som vd och som styrelseledamot. De senaste åren har jag intresserat mig allt mer för samspelet mellan styrelse och vd men också för vad som generellt gör att ett styrelsearbete fungerar väl, säger Charlotte Gustavsson.

Charlotte Gustavsson blir verksamhetschef efter att Jessica Stark lämnar rollen som vd den 1 december. StyrelseAkademien Stockholms ordförande Gunvor Engström kommenterar:

– Det känns mycket bra att få in en person med en sådan bred och intressant erfarenhet. Vi är övertygade om att Charlotte kommer utveckla verksamheten och tillföra nya värden för våra medlemmar. Vi vill också passa på att tacka Jessica Stark för det utmärkta arbete hon utfört under sin tid som vd hos oss. 

StyrelseAkademien är en rikstäckande, ideell organisation som verkar för ett professionellt styrelsearbete i svenska företag. Vi vill öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för lönsamhet och utveckling. Vi arbetar med utbildning, nätverk, styrelseförmedling, styrelseutvärdering och opinionsbildning. StyrelseAkademien har 16 medlemsföreningar med nära 7000 individuella medlemmar. Vi utbildar årligen runt 2000 personer i styrelse- och ägarfrågor. styrelseakademien.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK