Dagens datum:

•••••

Öppet Hus hos 4Sign onsdag 4 maj

Publicerad: 28/4 av Presstjänst

Profilföretaget 4Sign håller öppet hus onsdag den 4 maj på Upplandsgatan 28 i Gävle. 4Sign är en av landets ledande kedjor som projekterar, tillverkar, levererar och monterar skyltar, mässmaterial, fordonsdekor och profilprodukter i hela Sverige. Här visar man också upp varför man verkligen är yrkesbutiken med profil- och arbetskläder.

– Vi tycker det är otroligt skönt att pandemin är över och kallar den här dagen för ”Årets dörröppnare”, säger Robert Pettersson-Hillman som driver 4Sign i Gävle och Bollnäs. Vi vill visa upp vår verksamhet och vad vi kan erbjuda alla oavsett verksamhet. Bl.a. vår nya yrkesbutik med utvalda arbets- och profilkläder och sortiment av skyddsskor och annan skyddsutrustning. Även vår nya produktion för fordonsdekorer och skyltar och visa på att att vi har en komplett helhetslösning gällande profilering med allt på samma ställe.

4Sign bjuder förutom sina egna kontakter även in både kunder och samarbetspartners till Företagsbladet och affärsnätverket effectplus.se.
Obs! Ni som kommer till lunch OSA senast 3/5 kl. 12.00 till robert.pettersson@4sign.se

De bjuder på lunch och gofika och har en massa erbjudanden från sina leverantörsrepresentanter.
Portarna är öppna klockan 07.00-17.00 på Upplandsgatan 28.

VÄLKOMMEN ATT SE:

- NY KONCEPTBUTIK
- NYA PRODUKTER
- PROVA PÅ
- BYT PLAGG
- ERBJUDANDEN
- TÄVLINGAR
- HELA DAGEN 7-17
- FRI LUNCH 11-14

GÄVLES BÄSTA YRKESBUTIK

För mer information se https://gavle.4sign.se/

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK