Dagens datum:

•••••

Pekka Seitola nominerad som kandidat till Guldklubban.

Pekka Seitola nominerad som kandidat till Guldklubban.

Pekka Seitola nominerad som kandidat till Guldklubban

Publicerad: 29/10, 2021 av Joe Formgren

Gävleentrepernören Pekka Seitola nomineras som kandidat till Guldklubban från StyrelseAkademien Gävleborg. Han prisades på MIX frukost på Clarion Hotell Winn, Gävle fredag den 29 oktober

Priset kommer att delas ut den 1 december på Grand Hotel i Stockholm. Det i konkurrens med andra ordförande som gjort ett bra jobb i sina bolag runt om i Sverige.
StyrelseAkademien Gävleborg och SEB tilldelade Pekka en statyett och blommor för utnämningen vid Mix-frukosten på Clarion Hotell Winn på fredagsmorgonen.

Motiveringen löd:
Pekka har genom sitt engagemang som ordförande i flera styrelser lotsat bolagen att utvecklas på ett positivt sätt. Han är en engagerad person även i andra sammanhang och syns ibland i samhällsdebatter och han är också en engagerad seglare. Vi önskar Pekka lycka till i finalen i Stockholm!

Foto: Felicia Eklund

Utmärkelsen Guldklubban instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkademien och arbetet med nomineringar bedrivs i Stiftelsen Guldklubban. Stiftelsens ändamål är att ”tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll … genom att organisera genomförandet av utdelningen av den årliga utmärkelsen Guldklubban” och ”i övrigt lyfta fram och uppmärksamma goda exempel på hur styrelseordförandeskapet utövas i praktiken”.

Utmärkelsen delas ut i samarbete med Fairford, Cederquist, Novare och SEB. Mediapartner är Dagens Industri.

För mer information se
https://www.guldklubban.se
https://www.styrelseakademien.se/norr/top-news/guldklubban-2021

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK