Dagens datum:

•••••

Planera festen med oss

Publicerad: 27/10, 2021 av Leif Klövstedt

Med möjlighet för 300 personer att vistas i samma lokal. Sittande middagar upp till 180 personer. Små till stora sällskap, måndag till söndag. Gedigen erfarenhet att anordna fester, middagar och andra happenings. Tag med vännerna, arbetskollegorna på en skräddarsydd oförglömlig kväll på Drottninggatan 10s festvåning.

Nystart, kick off och företagsfest mitt i centrala Gävle.
Starta kvällen med välkomstdrink, snittar, mingel och skön loungehäng.

Slå er till bords, bli serverade eller hämta mat på buffé. Innehållet diskuterar vi beroende på önskemål! Kanske någon av våra plockbuffeer, trerätters-middagar eller temakväll med t.ex. spansk mat, bbq, pizza eller snittar.
Mingelfest, storslagna middagar, kick off, konferenser med festliga avslut eller en enklare samlingspunkt

Umgås och utbyt trevligt sällskap med kollegorna och invänta kvällens underhållning! Vi hjälper er att välja musik, quiz eller annat spex?

Kvällens DJ anländer och festen börjar.
Lokalen är som gjord för fester av alla dess slag.

Centralt belägen restaurang med nära till förbindelser, kombinera med andra aktiviteter eller gör hela kvällen i stans snyggaste festvåning.
Passar bra för så väl små som stora sällskap. Med ingång från Drottninggatan, en våning upp och en alldeles egen Innergård. En stor bar och vacker matsal.

 

Varmt välkommen med er förfrågan. Vi gör festen tillsammans!

 

026 10 00 08

info@drottninggatan10.se

www.drottninggatan10.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK