Dagens datum:

•••••

Politiker besöker 50 Gävleföretag under en vecka

Publicerad: 22/9, 2021 av Sofia Eklund

Under 18-22 oktober ska 50 företag i Gävle få besök av ledamöter från kommunfullmäktige tillsammans med representanter från Näringslivsavdelningen och Företagarna Gävle. I en gemensam satsning genomförs en vecka fylld av företagsbesök för att samtala med det lokala näringslivet, lyssna in företagen och möta dem i deras vardag. Nu kan de företag som vill ha besök anmäla sitt intresse.

Företagsbesöken är ett sätt att få kunskap om vilka möjligheter och utmaningar som finns med att driva företag i Gävle och en viktig informationskälla inför det fortsatta arbetet att jobba för ett förbättrat företagsklimat, säger Helene Åkerlind (L) kommunalråd med särskilt fokus på näringslivsfrågor.

Besöken kommer att genomföras den 18-22 oktober. De företag som vill ha besök kan anmäla det till Gävle kommun via telefon eller på gavle.se. Företagsbesöken är en gemensam satsning tillsammans med Företagarna i Gävle som kommer delta under en del av besöken.

Vi tycker att det känns jättebra att kommunen vill göra det här samarbetet så att vi tillsammans kan göra en insats och uppmärksamma våra företagare. Det är viktigt att möta företagen på golvet och få se deras vardag precis som den är, där och då. Jag ser det här som ett steg i att förbättra företagsklimatet i Gävle och visa att man är genuint intresserade av vad företagen tycker och tänker, säger Birgit Elonen, ordförande, Företagarna Gävle.

Besöken kommer att följas upp och samlad information om besöken kommer att återrapporteras till Näringslivsutskottet och Företagarna Gävle.

Vill ditt företag ha besök?

Vill du ha besök den 18-22 oktober kan du anmäla ditt intresse här. 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK