Dagens datum:

•••••

Emanuel Golabiewski som ansvarar för utbildningarna på Precis och Svensk Webbservice.

Emanuel Golabiewski som ansvarar för utbildningarna på Precis och Svensk Webbservice.

Precis utbildar i Sveriges smartaste CMS Yodo

Publicerad: 29/10, 2019 av Joe Formgren

Precis Reklam är en webbyrå i Gävle som erbjuder hemsidor med modern teknik, professionell design och överlägsen funktionalitet. Publiceringsverktyget Yodo CMS är utvecklat enligt gällande webbstandarder med hög tillgänglighetsgrad för synskadade och är dessutom sökmotoroptimerad, responsiv och enkel att administrera.

Nu rekryteras återförsäljare av systemet och webbyrån håller varje vecka utbildningar, och vidareutbildningar för både slutkunder och blivande återförsäljare på plats i Templet i centrala Gävle eker över videokonferens.
– Det fungerar i princip lika bra med onlineutbildningar säger Emanuel som ansvarar för utbildningarna på Precis. Det är ett fantastiskt sätt att få visa upp vårt system och samtidigt lära känna människor runt om i Sverige.

Precis Reklam publicerar hemsidor med Yodo, ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg som du kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa CMS och smartaste publiceringsplattform.
Genom ett enkelt gränssnitt har du möjlighet att snabbt och smidigt administrera er hemsida på ett mycket enkelt sätt. Innehållet publiceras och uppdateras separat utan risk att råka förändra grunddesignen.

Dessutom kan ni om ni så önskar bygga ut er hemsida till ett komplett verksamhetsstöd. Ni kan lägga till moduler som Nyhetsbrev och Display (digital signage) samt Intranät med CRM samt Forum.
Yodo publiceringssystem erbjuder även Webbshop och Affärssystem med Projekthantering samt konvertering så att systemet enkelt via API kan kopplas till moderna ekonomitjänster som t.ex. Fortnox.
Allt sköts via samma enkla gränssnitt och med Användarmodulen skapar ni olika behörigheter.

För mer information se: www.yodo.se
http://www.precisreklam.se

Fotnot:
CSM är DN förkortning av det engelska uttrycket Content Management System
Precis Reklam driver även den nationella webbtjänster Svensk Webbservice
För mer information se https://svenskwebbservice.se

Yodo CMS betydligt bättre än Wordpress

Yodo CMS betydligt bättre än Wordpress

Sveriges bästa CMS Yodo

Sveriges bästa CMS Yodo

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK