Dagens datum:

•••••

Premiär för Gluggens Foodtruck - snart nära er?

Premiär för Gluggens Foodtruck - snart nära er?

Premiär för Gluggens Foodtruck - snart nära er?

Publicerad: 27/1, 2021 av Johan Björklund

Vill ni ha Gluggens prisvärda hemlagade matlådor utkörda till era företag, villaområden eller serviceboenden? Då skall ni kontakta Gluggen. De har nämligen investerat i en helt ny Foodtruck för att kunna hålla största möjliga service och leverera matlådor i hela Gävleområdet. Dessutom på tider som skall passa de flesta.

– Vi har nu börjat med testrutter vissa dagar som komplement till våra ordinarie utkörningar, berättar restaurangansvarige Johan Björklund. Tanken är att hitta företag, eller att de hittar oss, så kan de bjuda in och vi ställer upp oss på vissa platser någon dag i veckan på en tidpunkt som passar just dem. Det kan t.ex. vara på Näringen eller Ersbo och olika klocklslag. Det viktiga är att bygga upp bra rutter som faller så många i smaken som möjligt.

Gluggens Foodtruck kommer förutom att leverera dagens varma rätter även att ha med sig kylda lådor.
– Redan nu så åker vi ut till flera äldreboenden och levererar kylda lådor vilket blivit mycket uppskattat. Vi håller som sagt på och bygger up ett bra schema nu så det är mycket välkommet och bara att höra av sig om man vill ha leveranser eller ett så kallat Pop-up-stop en viss tid i veckan, hälsar Johan.

Gluggen erbjuder både utkörningar till företag och hemkörningar till privatpersoner.
– Planen är att vi även skall stå kvällstid i vissa bostadsområden. Gluggens mål är att alltid finnas nära kunderna och hålla högsta möjliga service. Så vi är mycket måna om att knyta nya goda kontakter med både företag och privatpersoner.

För mer information kontakta

Johan Björklund 
Restaurang- och Cateringansvarig
070-653 27 22
johan@gluggen.se


Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns på fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär samt har utskänkning i samarbete med Rådhuskiosken i centrala Gävle.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.
För mer information och veckans meny se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55
 

Johan Björklund, Restaurang- och Cateringansvarig på Gluggen.

Johan Björklund, Restaurang- och Cateringansvarig på Gluggen.

Goda, billiga, hemlagade matlådor från Gluggen.

Goda, billiga, hemlagade matlådor från Gluggen.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK