Dagens datum:

•••••

Henrik Sundström med kollegorna Maria Doverud och Hanna Jämtsäter laddar för premiär med nya showen

Henrik Sundström med kollegorna Maria Doverud och Hanna Jämtsäter laddar för premiär med nya showen

Premiär för nya dinnershowen Joyride på Hits For You

Publicerad: 3/9, 2020 av Joe Formgren

Lördag den 3 oktober är det åter premiär för en helt ny dinnershow på Hits For You i Gävle. Det är den sjätte showen i ordningen som sätts upp i de anrika banklokalerna på Nygatan 18 intill Stortorget. Vi träffade centralfiguren, producenten och artisten "Henke" Sundström inför premiären för att få en lägesrapport.

Hur står det till med er inför hösten?
– Jo tack, det är riktigt bra och vi känner oss alla mer taggade än någonsin att få presentera en helt ny show med låtar, kläder, ljud, ljus, visuella effekter och ett upplägg som aldrig tidigare skådats.

Hur har våren och sommaren varit?
– Vi valde att stänga helt för att så sätt försöka minska smittspridningen så mycket vi bara kunde då våra gäster och vår personal är det viktigaste för oss. Men nu blickar vi framåt i en mycket positiv anda och ser verkligen fram emot att få att komma igång och möta vår fantastiska publik igen. Det verkar finnas ett stort uppdämt behov av nöje och underhållning hos de allra flesta och där vill vi verkligen vara med och leverera.

Vad heter showen och när han den premiär?
– Den nya Showen har premiär lördagen den 3:e oktober och går under namnet "Joyride". Vi vill helt enkelt ta med publiken på en riktig glädjeresa, från start till mål. Det är naturligtvis ingen vild gissning att just den "låten" är med också.

Kan du beskriva lite mer av innehållet?
– Det blir både svenska och internationella låtar. Musikaliska medleyn och shownummer med både rock, pop, ballader och disko kryddat med mycket glädje, dans och komik förstås. Dessutom kanske man kan få se samtliga artister i högklackat!

Hur förhåller ni er då till de allmänna rekommendationerna för offentliga sammankomster?
– Vi har arbetat igenom vårt förhållningssätt rejält och kommer att ta vårt fulla ansvar gällande säkerheten för både personal och våra gäster. Vi kommer naturligtvis att följa FHM:s restriktioner och rekommendationer gällande avstånd, hygien och antal m.m. Vi kommer därigenom att kunna ta emot både mindre och riktigt stora sällskap med extra tryggt avstånd mellan borden. Det går även att abonnera hela vår lokal, inklusive mat och show naturligtvis, för större sällskap då vi går under reglerna för restaurang och inte under allmän sammankomst.

Vilka dagar i veckan är det show?
– I första hand kommer vi att köra showen fredagar och lördagar. Men vi håller i princip alla övriga dagar i veckan öppna för show där det finns intresse till att boka för minst 50 personer. Vi kommer dessutom att ha ett lite annorlunda julbord i år då vi ska försöka undvika köbildningar. I stället erbjuder vi alla gäster tallriksservering. Under julperioden kommer vi att erbjuda en fyrarätters julsupé med inspiration från julen. Det är första året vi testar detta i och med att läget ser ut som det gör och vi tror väldigt mycket på det upplägget.

Vad händer mer hos er under hösten?
– Ja, det blir ju inte vanligt disko som tidigare utan nu kommer vi att efter showen presentera ett helt nytt koncept som vi kallar Late Night Live. Det blir en helt ny form av sittande disko mellan klockan 23.00-03.00. Där varvas DJ med riktiga live-shownummer från tidigare års dinnershower. Passar både ung som äldre publik där vi kommer att göra allt för att skapa en uppsluppen, glad och självklar partystämning deluxe som ingen hitintills upplevt. Dessutom kör vi på med Karaoken varje fredag och lördag. Vi börjar Late Night Live på lördagar med start i oktober. Förutom showen och det nya konceptet så går det naturligtvis att anordna konferenser i våra fina och ändamålsenliga lokaler övriga dagar.

Har du någon hälsning till alla som både törstat och längtat efter en ny show?
– Jag vill bara passa på att tillägga ytterligare en gång är att vi alla i personalen ser otroligt mycket fram emot att kunna öppna igen. Känslan av att få köra en helt ny show och samtidigt se våra gäster och personal glada och förväntansfulla är något utav det bästa som finns. Varm välkomna!

Bokning och mer information här: https://hitsforyou.se/show

Bildtext: Henrik Sundström med kollegorna Maria Doverud och Hanna Jämtsäter laddar för premiär med nya showen Joyride.
Henrik Sundström med kollegorna Maria Doverud och Hanna Jämtsäter och delar av personalen på Hits For You i Gävle.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK