Dagens datum:

•••••

Presstjänst - en egen virtuell PR-byrå.

Presstjänst - en egen virtuell PR-byrå.

Presstjänst publicerar era nyheter

Publicerad: 25/3, 2021 av Presstjänst

Presstjänst är en svensk presstjänst som formulerar, publicerar och distribuerar nyheter åt svenska företag och organisationer samt utländska verksamheter som vill exponera sig på den svenska marknaden.

Vi på Presstjänst är en svensk skrivbyrå som publicerar era nyheter och pressreleaser på nyhetstjänsterna SvenskPress och MyNewsdeskÄven på andra tjänster som Cision och TT.se om ni har konton där. Vi kan hjälpa er med enstaka insatser men vill ni ha ut några nyheter per månad kan vi erbjuda mycket fördelaktiga villkor med vår Presstjänst.

Vill ni även uppdatera er hemsida, Facebooksida eller andra sociala medier med era nyheter så kan vi erbjuda en komplett Kommunikationspaket. Detta är ett fantastiskt effektivt sätt att sökmotoroptimera och driva trafik till er hemsida.

Med ett samarbete med Presstjänst får ni en helhetslösning för er information och kommunikation som är betydligt billigare än att anställa en egen informatör eller kommunikatör. Ni får en egen virtuell PR-byrå.

Kontakta oss direkt om ni är intresserade av ett samarbete avseende presstjänster »

Se bästa pris för att publicera era nyheter på presstjänster och nyhetsbyråer här »

För mer information:
Joe Formgren
+46 (0)70-679 79 00
https://presstjanst.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK