Dagens datum:

•••••

Spara pengar och var med och rädda klimatet

Publicerad: 26/8, 2019 av Ralph Brodin

Inbjudan från Gävle företagarföreningar och företagarna till medlemmar samt effectare och andra intresserade företagare . Välkommen till Johannes Kraftvärmeverk för en lunchföreläsning på temat - Spara pengar och var med och rädda klimatet!

När: onsdag den 11 september 2019
Tid:  11.30 – 14.00  Gävle Energi bjuder dig på lunchen

Vi inspireras av Samuel Costa Nordvall, Energipedagog på Gävle Energi, som ger dig en inblick i nuläget för klimatet och hur du i din roll både som företagare och privat kan bidra till omställningen.

Du, tillsammans med alla andra på denna jord, står inför en stor utmaning. Vi behöver hitta sätt att ställa om vårt samhälle från det fossilberoende vi har idag till ett samhälle där vi utgår från förnybar energi och förändrar vår resursanvändning så att den håller sig inom planetens gränser. 

Sedan var det de här med att Spara pengar – Att jobba med dessa frågor och att bidra till en mer hållbar planet kan ibland upplevas som att det kostar pengar. När det kommer till området energi är det ofta tvärt om. Genom att få koll på sin energianvändning och bli medveten om vad som drar mycket energi kan man spara pengar genom att kapa energitoppar eller rent av hitta energitjuvar. Ett annat alternativ kan vara att installera solceller. Har du en fastighet med rätt förutsättningar kan du ha ”gratis” el efter 12-15 år.

Program: Lunch och mingel från 11.30-12.00 Föredrag 12.00-13.10 Paus 13.10-13.20 med tid att prata mer med energitjänster
Kort intro om Fjärrvärmen i Gävle + rundvandring i kraftvärmeverket 13:20-14:00.

På plats finns också Gävle Energis Energitjänster som kan titta närmare på vilka behov ditt företag kan ha och vad de kan hjälpa dig med.

Mejla din anmälan nu till: raplh.brodin@telia.com, anmälan senast 6 september, begränsat antal platser.

Samuel Costa Nordvall, Energipedagog på Gävle Energi.

Samuel Costa Nordvall, Energipedagog på Gävle Energi.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK