Dagens datum:

•••••

Sponsorgolf på Älvkarleby Golfklubb

Publicerad: 3/9, 2021 av Johan Malmsten

Sponsorgolfen 2021 arrangerades på Älvkarleby Golfklubb under gårdagen. Banan visades fram från sitt bästa med perfekt golfväder och vindar likt links golfsmiley

Några av lagen hade fått några tunga idrottskändisar till sina lag . Dessa var f.d golfproffs, tv-kommentatorer, hockey-dommare ,NHL proffs både aktiva och med karriären bakom sig. Jätte kul att ni också ville vara med denna dagen ute hos oss! Till start kom nästan 100 spelare vilket vi tycker är helt fantastiskt!

Vill du också bli en del av detta! Kontakta då oss på Älvkarleby Giolfklubb så vi får berätta hur vi kan skapa intressanta sammarbeten till 2022!

Längsta stråt drogs av lag TPM som kommer att representera Älvkarleby GK vid tisdagens final på Bro Hof.

1. TPM
2. Bilmetro
3. Brända Bocken

Vi vill från sponsor kommittén rikta ett VARMT och STORT TACK till alla deltagande lagen och vi säger ett stort lycka till, till lag TPM på tisdag!


Vi vill också slå ett slag för vår tävling "Framtidslöftet" som går av stapeln lördagen den 18 september. Det är en 2 manna-lag tävling där alla intäkter går till klubbens juniorverksamhet.


Vi ger er företag möjligheter att vara med att vara delaktiga i tävlingen på olika sätt. Vi kommer ha ett stort prisbord och ett lotteri med priser.
Vill ni vara med och spela och/eller bidra? Kontakta Cecilia Leijon Fröjd för mer info! cecilia@alvkarlebygk.com
 

Välkomna att spela årets roligaste tävling på Älvkarleby GK!

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK