Dagens datum:

•••••

Starta eget utbildningar - hösten 2022.

Starta eget utbildningar - hösten 2022.

Starta eget utbildningar - hösten 2022

Publicerad: 26/8 av Sofia Eklund

Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Då kan du gå en starta eget-utbildning. Utbildningarna kostar inget för dig som vill delta.

Det är länets kommuner, som i samarbete med Folkuniversitetet, erbjuder utbildningen.

Vem kan söka?

Utbildningen är gratis för dig som bor i Gävleborgs län eller Älvkarleby kommun. Du ska ha en konkret affärsidé. Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske senast två dagar innan utbildningen startar. I annat fall kan en avgift komma att tas ut. När du anmäler dig kommer dina uppgifter att delas till Region Gävleborg och Folkuniversitetet. Kursen startar om minst 6 personer vill gå. Maxantal är 20 stycken.

Om utbildningen:

Folkuniversitetets Starta eget-utbildning, finansierad av Region Gävleborg, är en kvalitetssäkrad process som ger dig de förutsättningar och verktyg du behöver för att lyckas med din affärsidé och verksamhetsutveckling.

Du som blivande entreprenör och företagare vägleds i grupp och individuellt genom de olika stegen i Business Canvas-modellen, kompletterat med stegen fundera och starta i verksamt.se

6 Utbildningstillfällen x 3 timmar (1 utbildningstillfälle/vecka)

För mer information och anmälan, klicka här!

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK