Dagens datum:

•••••

StyrelseAkademien hälsade på i SEBs nya bankkontor

StyrelseAkademien hälsade på i SEBs nya bankkontor

StyrelseAkademien hälsade på i SEBs nya bankkontor

Publicerad: 6/2, 2020 av Joe Formgren

Torsdagen den 6 februari så välkomnades StyrelseAkademien och ett antal medlemmar från affärsnätverket effectplus.se och fick en mycket intressant redogörelse av kontorschefen Bo König och deras etablering på Teknikparken i Gävle.

SEBs nya bankkontor i Teknikparken är beläget i huset Uppfinnaren och alldeles intill huvudentrén.Bosse berättade om sin innovativa idé med det nya bankkontoret och hur den centrala bankledningen har resonerat med planläggninen av kontoret som är ett unikt pilotprojekt för SEB i Sverige.
– Kunderna har överlag reagerat mycket positivt, berättar Bo. Vi gör regelbundna kundundersökningar och vi har fått en markant ökning av kundnöjdheten efter att vi flyttat till de här lokalerna. Nu har vi ju både fria parkeringsplatser och öppettider från morgon till kväll så förhoppningen är att både nya och gamla kunder kommer att tycka att det är ännu enklare att vara kund i SEB.

I huset finns det idag 100 företag och cirka 500 som arbetar. Lägger man sedan till lunch- och företagsbesöken så rör det sig mer än 1000 personer om dagen i huset.
– Det här blev en mycket bra och intressant eftermiddag på SEB, säger Kjell Gunnarsson verksamhetsansvarig på StyrelseAkademien Gävleborg som själv även höll ett kort anförande om StyrelseAkademiens verksamhet och nyttan av att förstå styrning och ledning av företag.
– Bosse berättade verkligen med hjärta och själ om bakgrund till flytten av bankkontoret från stadskärnan ut till Teknikparken. Fascinerande med omstöpningen av banken som pilotprojekt i Sverige liksom de undersökningar om vad bankkunderna helst vill ha. Att sedan skapa det nya kontoret med bl.a. kundmottagning på en öppen yta i lobbyn ser ut att vara ett lyckat drag. Kunderna nu är ju mer nöjda och upplever banken som mer lättillgänglig.

Förutom föredragen och rundvandring i lokalerna bjöds det på eftermiddagsfika och trevligt nätverkande i den trivsamma och välkomnande miljön.

Bland StyrelseAkademiens kommande evenemang finner ni bland annat:

13/2  kl 16.00 Brynäs - så styrs och leds en elitförening

20/2 kl 08.00 Sandvik och Movexum - tema hållbarhet

12/3 frukost CH Scandic - Hotellbranschens utmaningar

Med reservation för ändringar.

För mer information om StyrelseAkademien kontakta
Kjell Gunnarsson
Verksamhetsledare
StyrelseAkademien Gävleborg
076-051 35 81
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
www.styrelseakademien.se/gavleborg

Kjell Gunnarsson och Bosse König.

Kjell Gunnarsson och Bosse König.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK