Dagens datum:

•••••

Styrelseutbildningar hösten 2020

Styrelseutbildningar hösten 2020

Styrelseutbildningar hösten 2020

Publicerad: 18/8, 2020 av Kjell Gunnarsson

Har du funderat på att förkovra dig och din organisation inom området styrning ledning och med fokus på styrelser? Vi syr ihop en utbildning som passar. StyrelseAkademien erbjuder både färdiga standardutbildningar och utbildningar som anpassas efter behov, både kortare och längre. På förfrågan ger vi också ge vissa utbildningar digitalt.

Höstens planerade utbud av styrelseutbildningar inom Gävleborg

Anpassade korta utbildningar i partnersamverkan med DoSpace, i första hand för medlemmar i DoSpace (aug – sept)
Insikt i styrelsearbete, halvdag. Datum beslutas i samråd med deltagarna. I dagsläget är 3 anmälda. Planen är att köra utbildningen i september på DoSpace i Gävle. Går också att delta digitalt via Teams.
Ordförandeutbildning. Är du ordförande eller har planer på att bli är det här utbildningen för dig. I Gävle den 29 oktober.
Rätt fokus i styrelsearbete. Certifieringsutbildningen som ger dig ett välmeriterat certifikat efter en digital tenta. Hudiksvall den 13 och 20 november.

Vill du sy ihop en utbildning till dig och din organisation så löser vi det. Förutom aktiebolag kan det också vara ideella föreningar och bostadsrättsföreningar. Kontakta Kjell Gunnarsson, kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se alt 076-051 35 81

För att läsa mer om utbildningarna och anmälan, klicka här ...

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK