Dagens datum:

•••••

Swedbanks Rivstart - Tävla med din affärsidé

Publicerad: 26/10, 2018 av Rolf Scherdin

– Nu är vi på jakt efter idéer som både har affärspotential och kan bidra till en positiv förändring i samhället eller i världen. Beskriv din idé och skicka in den via tävlingsformuläret så kan du vinna en rivstart – upp till 500 000 kronor i bidrag och ett skräddarsytt affärsutvecklingsprogram för att förverkliga idén.

10 finalister väljs ut och bjuds in att komma och live-pitcha sin affärsidé för tävlingsjuryn. 10 finalister väljs ut och bjuds in att komma och live-pitcha sin affärsidé för tävlingsjuryn.

TÄVLINGSPERIOD

Tävlingen pågår 17 september till 1 december 2018 och du lämnar ditt bidrag på swedbank.se/rivstart. Länk till ansökningsformuläret här.

Mellan 2 december 2018 och 7 januari 2019 går urvalsjuryn igenom bidragen och du kan komma att kontaktas för kompletterande uppgifter.Finalisterna meddelas av Swedbank senast 8 januari 2019 via kontaktuppgifterna som angetts i tävlingsformuläret. Därefter publiceras finalisterna på www.swedbank.se/rivstart.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK