Dagens datum:

•••••

Tips på företagsaktiviteter under coronapandemin

Publicerad: 9/3, 2020 av Eva Wasshag

Mitt i den pågående coronapandemin kan det vara svårt för entreprenörer och företagare att varva ner från en tuff arbetsdag, särskilt nu när både konferenser, konserter och resor är begränsade. Vi har därför tittat på olika aktiviteter som faktiskt är fullt möjliga, även i den pågående pandemin. Dessa aktiviteter kan du göra själv eller tillsammans med dina kollegor, om ni nu söker efter något ni faktiskt föredrar att göra tillsammans.

Paddla kajak

Sommaren är inte över än, och det fantastiska vädret är en utmärkt anledning till en avkopplande aktivitet ute i det gröna. Att paddla kajak kan göras på hemmaplan, men också i en annan stad. Det är en fantastisk möjlighet att få uppleva en annan stad, samtidigt som man får bra med motion. Oavsett om man vill ge sig ut på egen hand eller ta med sina kollegor så är kajakpaddling en av sommarens kanske mest uppskattade aktiviteter. Ge det en chans, du kommer inte ångra dig.

Konstutställningar

Många av Sveriges museum har börjat öppna upp igen. Det finns och kommer fortfarande finnas restriktioner på plats för att minska smittspridningen, men om man planerar sitt besök på förhand så finns det gott om utställningar att gå på. Vill man ta det säkra före det osäkra så kan man också besöka utomhusutställningar som arrangeras runt om i våra storstäder, eller kanske en guidad tur om stadens parker och skulpturer. Göteborgsposten har sammanställt en lista över de populäraste muséerna i landet som du kan ta del av här. Se bara till att undersöka öppettiderna på förhand. Det kan finnas bokningskrav då muséerna inte kan släppa in mer än 50 besökare åt gången.

Spel

Tyvärr håller både bowlinghallar och сasinohus stängt under rådande omständigheter, men det finns faktiskt en del kul aktiviteter som man kan hitta på utomhus. Vill du involvera dina kollegor i spelaktiviteter så är badminton, basket, fotboll, brännboll, kubb, tennis och volleyboll några av många spel att rekommendera. Nätbaserade kort- och сasinospel är annars utmärkta komplement till det man går miste om i de klassiska spelhusen. Med dagens teknik kan man koppla upp sig online och uppleva samma typer av spel direkt i mobilen, oavsett vart man sitter. Det finns många kul pokerturneringar som man kan delta i, där man till och med kan bjuda in sina vänner. Klicka här för att läsa mer om vilka variationer av spel som finns tillgängliga online. Se bara till att du har mobilen fulladdad och att du har bra mottagning.

Karaoke

Inget slår en klassisk och oförglömlig karaokekväll med bra kollegor! Det finns gott om karaokeställen runt om i landet, och det bästa av allting är att allt fler öppnat upp. De populäraste hittar du i Stockholm, där man nyligen slagit upp portarna för en ny klubb ”Moyagi” som ligger på Brunkebergstorg. Där kan man sjunga för alla gäster, eller i ett privat rum som kan hyras för bara dig och dina kollegor.

Restaurang

En klassisk, men ganska kul aktivitet som passar alla. Du kan besöka restauranger själv som en extra belöning för en bra vecka, eller varför inte arrangera en teammiddag för dig och dina kollegor. I och med den stigande värmen håller många restauranger sina uteserveringar öppna, vilket också gör upplevelsen lite roligare och säkrare för den delen.

Minigolf

En klassisk svensk aktivitet som inte bör underskattas! Inte finns det någon svensk sommar utan en eller två omgångar minigolf. Minigolf finns i de flesta kommuner. Kvalitén på banorna varierar, men de bästa finns utan tvekan nära campingplatser och vid områden som besöks av turister. Ett bra tips är att boka hela banan för er själva. Då slipper ni trängas bland andra besökare och hinner samtidigt spela på alla banor.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK