Dagens datum:

•••••

Trevlig lunch med StyrelseAkademien

Publicerad: 31/10, 2018 av Joe Formgren

StyrelseAkademien bjöd in till lunch idag den 31 oktober på Absint i Gävle. Det blev förutom god lunch en konstruktiv dialog om medlemsnyttan i StyrelseAkademien.

Verksamhetsledaren Kjell Gunnarson informerade om vad som är på gång inom StyrelseAkademien och en gemensam diskussion om vad som är medlemsnytta.

Undertecknad informerar dessutom en del om nya effectplus.se och hur man kan knyta kontakter och skapar nya afffärsrelationer genom den nya plattformen. Dessutom fick alla en inbjudan till Höstträffen nästa onsdaf på Scandic CH https://effectplus.se/visa-aktivitet?read=hosttraff-om-digitalisering-pa-ch

Lunchen var öppen för medlemmar samt de som är intresserade av StyrelseAkademien. Evenemanget var kostnadsfritt men själva lunchen betalas av var och en. Kommande lunch kommer Lotta Pettersson från Svenskt Näringsliv att berätta om senaste undersökningen om näringslivklimatet i regionen.

Kommentarer (3)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Joe Formgren

Skrivet: 31/10, 2018 kl. 14:42 av Joe Formgren

Bland deltagarna återfanns Johan Dahl och Ulf Johansson och ständigt närvarande ordförande Arnfinn Fredriksson. De nya miniutbildningsalternativen såg f.ö. mycket intressanta ut Kjell! InMailer du mig f.ö. övrigas e-postadreser så kan vi bjuda in dem också till det här forumet. Ni som är taggade här, testa gärna att kommentera eller ge en snabb feedback från lunchträffen! På glatt återhörande - gärna i den här digitala plattformen och på Höstträffen nästa vecka förstås!

Visa svar »
Emanuel

Skrivet: 31/10, 2018 kl. 15:15 av Emanuel

Härligt och varmt välkommen Ulf Johansson! yes

Ulf Johansson

Skrivet: 31/10, 2018 kl. 15:09 av Ulf Johansson

Mycket trevlig lunch med bra diskussioner och ett engagerat föredrag från Joe Formgren

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK