Dagens datum:

•••••

Välkommen att nominera förslag till Guldklubban 2019

Publicerad: 5/4, 2019 av Kjell Gunnarsson

Nu är det dags att lämna förslag på kandidater till Guldklubban 2019. Vem som helst med insikt i hur styrelsearbete bedrivs kan tipsa. Guldklubban är ett pris som har instiftats av StyrelseAkademien och Deloitte för att lyfta fram styrelseordförandens viktiga roll för ett effektivt och affärsinriktat styrelsearbete. Målsättningen är att medvetandegöra ordförandens betydelse genom att lyfta fram goda exempel.

– Nu hoppas vi att du som medlem i StyrelseAkademien vill bidra genom att lämna ditt förslag, berättar Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare för StyrelseAkademien Gävleborg. Det gör du genom att klicka på länken i rutan nedan. Ditt förslag ska vara inne senast den 15 juni. Arbetet fortskrider sedan via StyrelseAkademiens 16 lokalföreningar över hela landet. StyrelseAkademien och Deloitte i samverkan med SEB väljer ut vilka som ska nomineras från respektive region.

Vilka av de nominerade som vinner avgörs slutligen av Guldklubbans särskilda jury. Vinnarna presenteras vid en nationell prisceremoni i Stockholm den 6 december 2019. Det finns säkert många kvalificerade kandidater i Gävleborg så ta tillfället att nominera er kandidat till Guldklubban.

https://www.netigate.se/ra/s.aspx?s=589540X128583903X16172

Om StyrelseAkademien
StyrelseAkademien ger er verksamhet verktygen att sköta sin viktigaste uppgift: Att hjälpa styrelsen och företagsledningen att hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och ekonomiskt värde – på ett hållbart sätt. Hos oss får du redskapen för ständig utveckling.

Nätverket

Genom ett medlemskap i StyrelseAkademien så erbjuds ni möjligheter att lära känna mängder av kompetenta personer med olika bakgrund med den gemensamma nämnaren att de vill utvecklas med nya utmaningar samtidigt som de vill dela med sig av sin erfarenhet och kunskaper av företagande och styrelsearbete. Det kan vara som bollplank, mentor, ingå i advisory board eller som styrelseledamot. Vi träffas och utbyter erfarenheter och lyssnar på intressanta föredragshållare på kontinuerliga lunchträffar och andra arrangemang i egen regi eller i samarbete med våra partners och medlemmar.

Nationella utbildningar

Kunskapsförmedling och kompetensutveckling har alltid varit en viktig del i vårt arbete. Idag är vi Sveriges ledande styrelseutbildare. Det finns kvalitetssäkrade utbildningar för alla typer av verksamheter – från föreningsstyrelser och små och medelstora bolag till noterade och kommunala liksom regionägda bolag.
Våra tre utbildningar på en liten högre nivån är:
• Rätt fokus i styrelsearbetet
• Ökat fokus i styrelsearbetet
• Master fokus i styrelsearbetet
För mer information om dessa se
ww.styrelseakademien.se/styrelseutbildningar

Regionala utbildningar

StyrelseAkademien Gävleborg har nu även tagit fram grundläggande miniutbildningar som introduktion till de nationella certifierade utbildningarna. För att få en bra insikt i vad styrelsearbetet innebär erbjuder StyrelseAkademien en halvdagsutbildning inom de fyra huvudområden, styrelsens ansvar och regelverk, styrelsens kompetensbehov, styrelsens styrning och strategi samt styrelsens informations- och samhällsansvar. Den passar utmärkt för dig som är ny som styrelseledamot eller för dig som vill ha en uppdatering av sina kunskaper inom området. Anmälan kan göras på StyrelseAkademien Gävleborgs hemsida.


För mer information kontakta
Kjell Gunnarsson
Verksamhetsledare
StyrelseAkademien Gävleborg
076-051 35 81
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK