Dagens datum:

•••••

Gävle Taxi 129000 söker serviceinriktade taxichaufförer.

Gävle Taxi 129000 söker serviceinriktade taxichaufförer.

Vi söker serviceinriktade taxichaufförer

Publicerad: 4/10, 2019 av Peter Jansson

Gävle taxi 129000 Gävles äldsta taxibolag växer och söker nu efter serviceinriktade taxichaufförer som kan arbeta deltid och udda tider.

Att arbeta som taxiförare inom Gävle Taxi 129000 AB innebär att du är bolagets ansikte utåt. Det är föraren som möter kunderna och levererar de transporttjänster som Gävle Taxi erbjuder.

– Vi förväntar oss att du som söker till oss tycker om att möta människor och ge bra service, säger platschef Kennet Martinsson.

Några av de krav som ställs för tjänsten är hög servicevilja, ansvar, körvana, lokalkännedom samt mycket goda kunskaper i svenska.

Vill du också bli taxichaufför som extraförare eller på deltid? Kontakta Gävle taxi 129000 för mer information om tjänsten, vi tipsar om utbildningar samt informerar om internutbildning hos oss. Intervju samt ett omfattande prov i lokalkännedom sker innan antagning. Kontaktperson är Kennet Martinsson med telefonnummer 026-664404 och mail kennet.martinsson@gavletaxi.se.

Gävle Taxi 129000 är sedan 2006 miljöcertifierad i Säker Grön Taxi som är ett transportkvalitetsledningssystem som Svenska Taxiförbundet har skräddarsytt för taxibranschen. Det bygger på den internationella standarden ISO 14001 och används för att säkerställa en hög kvalitet när det gäller trafiksäkerhet och service. Det är det enda större taxiföretaget med kontor och en lokal beställningscentral i Gävle. Förutom ett mycket aktivt miljöarbete så prioriteras även trafiksäkerheten då samtliga bilar är också utrustade med ISA (intelligent stöd för hastighetsanpassning) och alkolås.

Alla förare omfattas av kollektivavtal och Gävle Taxi är ansluten till den rikstäckande taxitjänsten Svea Taxi Allians. Den består av 100 marknadsledande taxibolag med upptagningsområde på 1 200 postorter. Kunder kan boka sin taxiresa Online eller genom en App som finns för iPhone och Android. Vill de inte betala direkt i taxibilen erbjuds samfakturering eller resekonto till företagskunder. Privatkunder kan lägga upp sitt kreditkort direkt i appen.

Bildtext: Gävle Taxi 129000 söker serviceinriktade taxichaufförer.

För mer information se:
http://www.gavletaxi.se
http://www.sveataxi.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK